status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez MINDEN JÁTÉKOSNÁL más....:)
Ez a szép, valakinek ez a nehéz, valakinek az...az egész szubjektív.
Én objektíven nem látom az eltérést a részek közt, szerintem a gyorsutazásokat kivéve a szerkezete full ugyanaz mindegyik résznek, ez csak arról szól, hogy bizonyos emberek a Des-el kezdték, nekik az az etalon, a Das kezdőknek a Das...és így tovább...
Aki a Des-el kezdte azt tartja legnehezebbnek, aki a Das-al az azt, aki a Das3-al az azt.
Én belejátszottam a Das 2 "állítólagos legnehezebb dlc bosszába", és köze nem volt számomra a BB vagy Das 3-ban lévő keményebb emberkékhez.
Ugyanazt a stílust alkalmaztam, ugyanaz a nem op karaktereel, alapon, ahogy odaérsz.
NG+1....
Merem állítani, hogy a Das 1-2 boss-ok 80% kibaszott primitív movesetben.
Míg a Das 3 sebességben és movesetben sokkal durvább. Ez pedig nem csak érzés kérdése, hanem ezt ránézésre bárki megállapíthatja.
VR Pisti nemrég lenyomott valami boss-t, amihez begyujtott 2 kohót, egy bekötött szemű kardos faszit. Hát bazze, mekkora öröm volt mikor kb 2-3x-ra megölte a boss-t, ami kb 0 gondolkodást igényel, van a szurás meg a 2-3 karlendítése mint támadás, semmi egyébb.
És bárki bármit mond a 80%-a ez, de ez nem azért mondom mert negatívum, csak hogy szerintem kicsit túl van lihegve ez az egész Das 3 "lenézés"