status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na, befejeztem az AC Origins Main Quest-eket. 30 óra volt, persze sok-sok fejlődéssel, 35-ös szinten fejeztem be, de még van egy tengernyi tennivaló, és jó pár helyszín, ahol még nem is voltam.
Kicsit a sztoriról, és a fő szálról: Végre észbekapott a Ubisoft, és kiszolgálta maximálisan az AC2 - és Ezio-trilógia rajongóit. Tényleg. A játék célzottan ezekhez kötődik sztoriban. A végére egy kerek egészet ír le, jól kigondolt történelmi utalásokkal, eseményekkel. Ami nekem kicsit súlytalan volt az a jelenkori szál. Nem értem továbbra sem miért erőltetik ezt. Az égvilágon semmit sem tett hozzá a játékhoz, de szerencsére azért nem vitték túlzásba, 1-2 párbeszéd van, de ha nem vagyunk kíváncsiak a jelenkori dolgokra egyből vissza is lehet pattanni az Animusba, szóval tetszett a Ubisoft hozzáállása a dologhoz.. mintha kicsit tényleg hallgattak volna a rajongókra. Ez a játék többi részéről is elmondható: sokkal kevésbé volt idegesítő a széria jó pár már megszokott eleme, nagyon eltalálták.
Nem sztori spoiler, de akik mellékküldetésekre érzékenyek, azok ne olvassák tovább.
Amiből talán kicsit sok volt, az a fogolykiszabadítós küldetés. Ezt nagyon szépen átvették a Metal Gear Solid V-ből, csak az a baj, hogy 10-ből kb 4-5 mellékküldetés erről szólt... :D Oké, jobb, mint futni félóráig egy menekülő rosszfiú után, vagy a követős agyfasz küldetések, ahol 2 méterenként megáll tollászkodni az adott figura, de akkor is. Ebbe is bele lehetett ám unni. És ha már a követős, és az ehhez hasonló küldetésekről beszélünk, én EGYETLENEGYSZER találkoztam egy ilyen kövesd xy-t dologgal, és az is sokkal reálisabban volt megvalósítva, mint eddig bármikor. Nem állt meg az illető, hanem céltudatosan haladt, és nem jelent meg a feje felett idétlen háromszög, villogva, szóval még ez az egy alkalom is kifejezetten üdítő volt. Amiből szintén sok van az a Witcher.3-féle nyomozós küldetés, de ezzel nem voltak igazán problémáim, mert ha tudsz angolul, és elolvasod a kis hátrahagyott nyomokat érdekes kis szálakat lehet felgöngyölíteni
Ami viszont mindent visz az a látvány. Bár ez nem meglepő AC-knál... :D Az ókori Egyiptom mesés, egy kis görög építészettel megfűszerezve isteni. A tájak meseszépek, és aprólékosan kidolgozottak, a textúrák élesek többnyire, szóval erre sem lehet panasz.
Nagyon kellemes meglepetés lett a játék: bebizonyították lehet még jó AC-t csinálni! Az év egyik legjobbja, ott van a GOTY jelöltek között, ez fix.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.12.05. 12:30:35