status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #80185
    Persze tökre ez van amit mondasz, a ps nem egy pc, de még csak a pro sem egy fullos pc. Meg occolus.
    Árban sem ugye.
    Meg a legnagyobb probléma a vr-al, az, hogy pont azok a stílusok vannak vr-ban, amikhez az ég világon semmi közöm. :D

Biztos jönnek játékok, de egyelőre most per pill azt mondom, hogy ez legyen inkább nekem egy instant moka, egy lehetőség, amit mondasz, a pénz, az értéke brutálisan már ettől jobban nem fog nagyon esni, hátha lesznek játékok, de az ami vr-ra van, ha nem játszol skyrim-et, 1 -2 hétvége alatt simán végig nyomod, ha meglenne mind.
    Most nem minden egyes fosra mondom ezt, mert most vr ide vr oda egy REZ azt mondom, egy fos, ez egy fos. Biztos valaki játszik ilyennel, de én vr-ban sem.

Vagyin biztos van összesen 200 játék vr-ra, de 1 kezemen szerintem összeszámolom azt, ami értelmes.

Mondjuk ez pc-n biztos más, több játék van.

Ja és engem nem a grafika bánt, félre ne értsd, az nem baj, ha picit recés, a képpontokat látom az furcsa és képtelen vagyok nem figyelmen kívűl hagyni.
    De mondom ez nem ért váratlanul, pontosan tudtam mit kapok.
    Sőtt az sem ér váratlanul, amit most írok, hiszen ezt tudtam már az elején, hogy nem fogok nagyon rákockulni.
    Horror cuccok a vr hatás miatt szerintem csak így szabadna, aki horrorra vágyik, de már kiégett, játszhatna újra horrorjátékokat vr-ban.
    DC-ben amikor benne ülsz a kocsiban, az durván jó a térhatásban, nekem amikor occolus-al mentem project cars-ban, ennyire nem adta a belső nézet a kocsiban, technikailag lehet jobb volt az élek meg ilyenek, de nekem DC-ben a vr hatása sokkal jobb.

Amikor meg pl a remülős cuccokkal megyek, ott meg a fülke oké, a környezetnek a mélységérzete inkább akkor van, amikor konkrétan kerülgeted a tárgyakat repkedve.

Resi 7ben is ami brutál, az (persze jó minden, de....) a faszi keze, ahogy tartja a fegyvert, öngyujtót eszközöket, az nagyon faszán néz ki, low tex van benne, de mégis a karja, az óra, a fegyver a bevilágítas miatt mintha élesebb lenne.

Ja meg az durva mikor egy full sötét szobába benyitsz úgy hogy kint a hátad mögül a fény bevilágít éppen hogy a szoba elsö 1 méterére.
    Na ott belépni a szobába, az phszihésen nagy falat. :D
    Meg persze hátrafordulni, mert az mellett, hogy picit húzza a fejed a forgás, még ugye mindig benned van hogy, tuti mögöttem áll valaki.
    :D