status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
XBOX X és sima PS4 közt van textúrákban egy icipici eltérés, mivel pc-től állítólag még szebb.
De szép, ez a játék, a képeimen is látszik, mivel azok 1:1 png képek a játékból, azon lehet látni.
Csak egy Horizon után nem fosom össze magam a grafikától. :)
Nekem az ACO nem egy úgy szép játék, hogy a grafika miatt játszom vele, nem a látvány adja a fő tartóoszlopát.
Uncharted, Horizon nekem a grafikáról szól, semmi másról.
ACO, meg grafikát n úgy érzem Sandbox kategóriában átlag.
Láttam én Metal Gear-t, GTA 5-öt, sokmindent.
AC harmatgyenge, ha a dizájn, ez az egyiptm feeling nem lenn. :)
Bár ez szubjektív.
Nekem csakis a jó harc, a gameplay, a titkok, a loot, a fejlőds, a lovaglás, ijjazás, az ami miatt játszom.
Nekem a víz az egyetlen játékelem, ami kurvára kitűnik a maradékból, sokszor olyan mintha a víz 1 generációval szebb lenne mint maga a maradék elem a játékban. :)
Xbox X-en szebb mint PS4 vagy Pro----4k-HDR....
Én ps4-en sem mondom csúnyának, csak az ingerküszöbömet éppen allulról símogatja, az Exclusive-ok után.
Itt viszont tartalom/látványban messze kimagasló, annyira nem mint egy BB-DS-Ni-oH, de nagyon jó lett.
Ott van a sok kép a játékból, vannak szép pillanatai a játéknak, nincsenek recék, ami nagyon dicséretes a részletgazdag világot tekintve, de nekem ez még nem egy HÚHA grafika, csak sandbox-tartalom arányában jó, a vízet kivéve, attól télleg összefostam magam. :D
Itt van minden képem...sima ps4-ről...
Mindenki ítélkezzen maga, nekem ez a Horizon mögött van, ha eltekintek a kontenttől....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 12:20:48