status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ezek olyan lovak stb, amit!!!!
A játékban is elvileg adhat egy kincsesláda, ha érdekel valakit, ezekért sem kell fizetned, mert tegnap mondta a haverom, hogy ezeket állítólag a kisfiúnál az a nagyon nagy láda dobhatja, amiből a Rare meg Legendíry cuccokat nyerheted ki....:D
csak 3000 pénz egy láda, tele vagyok már arany fegyverekkel is. :D
Ezt a pack-os lovat lehet még nem adja a láda, de állítólag az egyszarvút pl adhatja, igaz több ládából.
Dehát ez nem gond, ha azt nézem, hogy a játék alapon tartalmaz 1000 itemet, legendary fegyók és outfitek is vannak, csak annyi, hogy a fizetős-vagy ritka lott-os fegyverek mellékes effektje akár több is lehet, vagy jobbak lehetnek.
De pl a legerősebb Legendary fegyvert eddig az ingyenes Sobek Isten adta, mikor legyőztem, szóval én a fizetős lóval csak esztétikát nyerek inkább, meg a legtöbb fizetős fegyver is inkább skinben jó.... :)
De mondom....egy kb 100 órás játékért, amit én a RDR-hez tudnék hasnlítani.
Persze ez az eteted a trollt, ez igaz, ahogy a VR szemüveggel is elpasszolják a sok felesleges marhaságot mellé döbbenetes összegekért, pl, mindenhol megy a lehúzás, a konzolok maguk, az egész ipar egy lehúzás ha így nézzük. :)
Csak a troll kifejezés kérdés hogy mit takar, egy kalap alá véve az AC esetét, mondjuk egy BF2-vel? :)
Ja és a 100 óra kb az a farmoláson kívül ennyi, ha csak megcsinálod a single dolgokat, az rúg 80-100 körülire.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 10:08:57