status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja elhiszem. Nem verseny, ráérnék én is, de kurvára akartam ezt az istent legyőzni, amihez kellett a 40-es szint.
Igazából 1-2szinttel kevesebb elég, vagyis 38-39 körül elkezdheted.
Ezért hajtottam ennyire.
70 óra környékén vagyok. Az a durva, hogy itt sg-n ismerős már 70 óra alatt megcsinálta 99% körül a játékot.
Én meg elvileg a Main story-ban a 2. Fejezetnél tartok, igaz, a Side-okból kb 10 darab maradt csak.
És akkor még ott van, hogy sem felszerelések, sem karakter képességek nincsenek meg. :D
Lesz ez még 70 óra és ezt azért nem értem, mert hiába mentem hard-on, a heti istenes kihívás miatt így is csak fast traveleztem sorba, mi lenne, ha még ezt lóháton oldom meg, hogy minden célhoz lóháton megyek, kb 2-3x ennyi idő alsó hangon.
Hosszú évek után egy AC a 2 rész után, ami elkap, mindezt a fasza harcok meg lopakodás miatt. A szép grafika nekem csak egy plusz adalék, de öröm gyilkolni, meg ez a rpg beütés nagyon jót tett.
Elkapott rendesen.
Ez a rész nekem bekerült az AC2, Horizon, Ni-oH, BB, Das3, RDR, FF 7-8-9-10 mellé fel a polcra. Ami nagy szó.
És most csak a Quest-eket nyomtam főként, a sok elszórt extra dolog a térképen még sehol sincs, annak is. A töredéke van meg, de most már ráérek lassabban menni. :D
Kedden vagy mikor elvileg jön a 3. Isten. Na szeretettel várjuk.
:)
Csak Anubis-t tegyék még majd egyszer megint elérhetővé....