PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.11. 01:50:46
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy lehet benne ugrani? (mármint előrefelé?)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.10. 17:09:24
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
No sebaj, majd csekkolom a véleményeket.
45gb a játék
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.10. 15:57:42
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
* boost me up
* jé itt egy doboz
* előre kiépített, komplett sziklamászó útvonalak (ki építette ki, mikor, hogy?)
Ezt a sémát ismételgeti orrvérzésig. Arról már ne is beszéljünk, hogy több száz éve elhagyatott területeken mit keres kicsi kerekes láda, olyan, ami akkor még nem is létezett. De ami még ennél is logikátlanabb és kiakasztóbb: megy Drake, csúszik mászik, a nagy explorer, nagy nehezen átrágja magát helyszíneken, és érdekes, mindig már ELŐTTE odaér a Shoreline. Azaz, nem is Drake fedezi fel a helyszíneket, mert akárhova megy, a Shorline már ott van! WTF? Az meg másik kérdés, hogy hogyan juttattja el ezekre a szinte megközelíthetetlen helyekre a felszereléseit, jeepjeit, lőszeres ládáit, stb? Hemzsegnek a katonák olyan kis szegélyeken, csúcsokon, kiemelkedéseken, ahova Drake is vért hugyozva jut fel, de persze a katonák ott vannak tucatjával.
Arról már nem is beszélek, hogy a sziklához rögzített létra persze MINDIG eltörik, miután a társad előtted felment rajta...Agyrém, na.
Nem az a bajom, hogy ezek az elemek a játékban vannak, hanem, hogy mértéktelenül vannak benne. Semmi fejlesztői fantázia nincs, aki a gameplayt tervezte, jól ki kéne rúgni onnan, az összes többinek meg aranyba foglalni a nevét.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.02.10. 12:46:40
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Mondom én, hogy jó. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Remélem azért a BB2.-t már javában kalapálják. 😊
A DaS1-et amúgy ménem pótolod? Ottvan most már a pécéd. A létező legcsodásabb minőségében tolhatnád a (szerintem) létező legcsodásabb alkotását a fromnak.
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Bethesda... Szánalmak
fukkin copy-cats
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Activision Blizzard made $3.6 billion on DLC/season passes/microtransactions in 2016
Confirmed: Full Destiny sequel in 2017, "broaden franchise's global reach"
Call of Duty 2017 going "back to its roots"
A legjobb,a pálya a zene,beszarás jó az egész.
Amúgy BB nekem is közelebb áll a szívemhez, az tényleg egy remekmű, az utolsó porcikájáig (DLC-hez még nem volt szerencsém, de ha nem sokallok be a Nioh-tól, akkor az lesz a következő vételem. arról meg úgy tudom, hogy eléggé fasza lett 😊)
A fél karomat adnám egy jól összerakott 2. részért kb... 😄 egyszerűen zseniális tényleg az a játék. Tényleg csak azok nem szeretik, akik az első mobon nem tudnak továbbjutni 8 óra múltán se 😄
@LBandi: amúgy igen, a lifegem sokat könnyít, ez tény.. lett is volna rendesen bajom elég sok bossnál anélkül 😄
melyik poisonos helyszínre gondolsz? DaS2-ben a poison pool / malmos cucc?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.02.09. 21:04:20
amúgy lehet csak azért gondolom azt, hogy jobb lenne, mert ez most friss élmény, DaS1 meg már rééégvót 😄 bár a DaS3 is már lassan-lassan 1 éve...
az uncsi helyszínekkel egyetértek, hiába volt sokféle, jópárat éreztem "kihaltnak" meg olyan kihasználatlannak, ötlettelennek... meg azért a fitymafejű békabosshoz vezető útért (az a vizes rész) remélem a pokolra kárhoznak a fejlesztők 😄 😄
az hogy könnyű-e.. hát az szerintem reletív, igazából szerintem azért is érezhetjük könnyebbnek, mert már volt tapasztalat több souls játékkal (jó, DeS-hez képest tényleg cakewalk, de sztem az már pofátlanul szemét játék volt, én nekem nem is tetszik, kövezzetek meg 😄 emlékszem, hogy mit össze nem kínlódtam annak idején az első résszel..............)
viszont állítólag a DLC-k szopatósak, ahhoz nem volt még szerencsém.
de sebaj, én is behúzom a Nioh-t 😉
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.02.09. 20:41:38
Most important bit:
There are also over a dozen ‘hubs’ in addition to the planet areas, including the Nexus, a Citadel-like space station, and Kadara, a populated zone that looks like a more cyberpunk version of a Wild West town from Firefly.
Others:
There is no 'big bad' like the Reapers, no overarching threat.
The story is slightly more optimistic bent, 'instead of barreling towards certain doom'
The stories are 'of a more casual nature', says Michael Gamble
"The Reapers had basically attacked and everything had all gone to shit. It’s really hard to have a story about an individual, their struggles, their personal crises. For Andromeda we wanted to remove that a little bit so that we can tell stories of exploration, stories of a more casual nature. We definitely want to take on a bit of a lighter tone, for sure."
Father passes down Pathfinder job 'for as-yet-unknown reasons' in first act
Some of the Initiative apparantly 'broke off and formed factions'
Planets will have enemy bases to clear out, powerful optional enemies and areas to scan for crafting opportunities
There are also puzzle-locked vaults to uncover
"One of the things that was very critical for us early on was this saying that when we develop these planets, each one needs its own story and its own history, its own backstory and its reason for existing."
“We are approaching the completionist aspect very differently, because we’ve done and learned a lot from Inquisition. But we’ve also observed what other games have been doing, like The Witcher. And it was very important for us that the quantity of scope doesn’t downgrade the quality of whatever you are doing there.”
Side quests are 'meaningful'.
Loyalty missions like in ME2
“The squad members that you have, whether they’ve arrived with you or whether they’ve come before or whether they’ll come after – in addition to the kind of political game that’s been going on already in Andromeda, that sets a cool ground for us to tell a lot of different side stories. The story is not only about the cast. The story is about settling, the story is about survival, the story is about the locals – and that’s where the loyalties will definitely focus.”
'Not everyone arrives at the same time, there are things going on in Andromeda that you have no control over.'
Cora is 'more militaristic and orders and rules based', Peebee will appeal to those who think adventure is fun
Interrupts return
'The ability to express tone and different emotions to many NPCs in the game, and have different reactions from them based on that, is not just exclusive to your love interests anymore. It’s kind of sprinkled more throughout the game.'
Instead of rolling you use a dash attack and cover is automatic
Story missions are a little more arena-like (than out in the open world)
Space (the map) is more 3D than 2D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.09. 20:07:54
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.09. 19:16:28
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
das2 azert volt "gagyi", mert:
- kb nulla elörelepes gameplay-ben az 1-hez kepest
- unalmas területek (csak 1-2 erdekes van szvsz)
- baromi könnyü (meg a kesöbbi remixelt verza is)
persze besziv, mert megiscsak das2. de hogy jobb lenne, mint az 1.? naaaaaaa 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.02.09. 19:13:04
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
most amúgyis kissé ráfüggtem a Dark Souls 2-re (PS3-on), beleraktam 45 órát 4 nap alatt <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> #getalife
szerintem kurvajó rész lett, pedig eleinte annyira nem tetszett...kövezzetek meg, de nekem jobban bejött, mint az első rész 😄 egyedül az nem tetszett annyira, hogy nincs az az egybefüggő és atomjó level dizájn, mint a DS1-ben, de főleg BB-ben.. 😞 viszont kibaszott sok féle és változatos pályák vannak (amik közül persze jópárat kihagyhattak volna.. 😄 )
de amúgy hallottam, hogy anno fikázták a 2. részt... de miért? 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.02.09. 19:08:42

Mindenesetre pakolom is fel ahogy kijön az fw <#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.09. 16:49:51
nem mindenki.
de extrém sok a balfasz, tehetsgtelen, dilettáns, igénytelen állat köztük 😊
Forza.
ps4, slim, pro, xboxone, S, scorpio.... annyi gép van, egyre gyorsabbak, nem csoda h hetvenféle pécére... izé... konzolra nem tudják belőni! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.02.09. 16:41:35
Forza.
Destiny 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
/ami ott működött, az kéne felszorozni tizenhattal, és bízni, hogy máshol is így átmegy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.09. 15:04:01
Adversus solem ne loquitor
Kellemetlen a, de én is így élek aztán hogy később mi lesz, azt nem tudni.