status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • GOTY
    Na, élménybeszámoló.

Összeraktam VR-t. Kezdem az elején, a doboz szokásos minőség, igényes, szépen csomagolva minden. Rengeteg kábel, ide dugd, oda dugd, nekem kb. fél óra volt, míg megcsináltam, át kellett tennem az X1X-et a tv másik oldalára, mert nem férek tőle. Jött a bekapcsolás. A headset felhelyezése nekem kicsit fura volt, nem igazán ment jól, sokáig homályosan láttam a betűket, de végül nagyjából sikerült élesítenem. Az összeszerelés tényleg könnyű, semmi gond vele. Kalibráció pipa, jött a GT Sports.

De előtte: Azt hittem, hogy én itt nem egy kurva nagy tévét látok majd magam előtt, hanem belehelyeződök a térbe, és úgy látok mindent, de így olyan volt, mintha egy projektort néznék.

Elindítottam a játékot. HÁT EZ VALAMI ESZMÉLETLEN KURVA NAGY ÉLMÉNY! Te jóóóóó ég! Életem első GT-versenyén minden kezdőre állítva harmadik lettem egy kör alakú pályán. Szerencsére hányinger egyáltalán nincs, szédülés, remegés semmi! 10 kört mentem, először nagyon óvatosan, a végére padlógázzal. Kicsit fura érzés ugyan, de nem rosszullét érzés!

Ez valami elképesztő jó! :-D :-D Ahogy belementem az előző autó seggébe, olyan érzése volt, mintha lefejelném! :) Jéééézus ez mennyire királyság!

Na megyek, tolom tovább.