status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #79585
    "Mindenki érti, csak senki nem hitte el"

Hát de most érted... :-D

Éppen elég baj, hogy egy "mindig is single játék" mellékágától is mindig is single-t vártok el, amit egyébként ott van, csak nem karrier, hanem kb. 4 felé lett szedve, de még valamilyen szintű ticsungolás is maradt benne, mert arra ott a Garage -> Car Settings menü ahol lehet szépen kereket cserélni, féket, felfüggesztést, aerodinamikai jellemzőket, vezetési stílust, váltót, lóerő/súly arányt, stb. állítgatni. Aztán ha optikai tuningra vágysz csapass a Livery Editorba. Nemolyanmintvót', most ilyen :-D

"Egyébként meg ugy beszélsz a single tartalomrol mintha az valami szar mechanika lenne"

Ebben az esetben ez csak petting, egy felkészítő, de még így is brutálisan vaskos darab. Nézd meg a Battlefield, Battlefront, CoD és társai single részét... valójában csak egy alibi a multi előtt. Millió FPS rajongó ismerősöm van, akik kb. le sem tojják ezen játékok single részét, egyből a multira nyargalnak. Itt is ez a lényeg.

"A Battlefield sose volt single játék, csak belerakták, elfér"

Helyben vagyunk. Miért rakták bele? Egyrészt mert így el lehet adni single opciós játékként is, másrészt meg mert mindig vannak forever alone playerek, hát így nekik is lehet okuk pénztárcát nyitni.

"Erőltessem a multit inkább? Jó, akkor megyek nyomni a revolutionary multi játékmódot, a polyphony találta fel! 12 autó megy körbe egy pályán, a verseny végén meg pontokat kapsz, ilyet még nem láttunk :)"

Egyetértek... ilyet még sehol nem láttál, hogy mögötte áll a FIA és sok maradása nincs az autós trolloknak a Sportmanship és Driver Rating miatt.

Értem én... sokaknak továbbra is arra van igénye egy multi autóversenyzős játéktól, hogy 280-al mandínerből kinyomja a 80 milliós verdát a pályáról, de szerencsére van itt egy másik réteg is. A GT igazi hiteles és úriemberes ótókás multit kínál és éppen ezért az első autós multis cucc amire ráemeltem tekintetem, mert a többi ilyen szempontból egy trollgyár.