status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #79583
    Nem, ezt mindenki érti, csak senki nem hitte el hogy majd lesz egy GT7, ezért mindenki ettől várta hogy olyan lesz mint a régiek :) Most van egy széria ami mindig is single volt aztán hirtelen multi only akar lenni, még szép hogy nem mindenkinek veszi be a gyomra.

Egyébként meg ugy beszélsz a single tartalomrol mintha az valami szar mechanika lenne, holott minden single játék ugyanez. Legyőződ az ellenségeket, aztán jön a boss, legyőződ és trophy. Ha így nézed akkor minden játék kurva egyszerű....

A Battlefield sose volt single játék, csak belerakták, elfér.. akkor háborodhatnál fel, ha a DICE hirtelen sinlge-t akarna csinálni belőle Battlefield spinoff néven aztán azt mondtanák, ne izguljatok majd jön a multi only is valamikor.

Erőltetem? Nem erőltetem, csak felhoztam egy példát. Erőltessem a multit inkább? Jó, akkor megyek nyomni a revolutionary multi játékmódot, a polyphony találta fel! 12 autó megy körbe egy pályán, a verseny végén meg pontokat kapsz, ilyet még nem láttunk :)

"Az meg, hogy hazudtak, na az a hazugság" Hát de hányszor mondjam, hogy nem hazudtak, már leírtam párszor :D Nem, nem hazudtak, azt kaptuk amit mondtak, csak nem ezt akartuk/vártuk :)