status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem értitek ti ezt nagyon. Még mindig a C64-es Street Rod játékmechanikáját akarjátok újra... meg újra és újra: Vegyük meg a játékbeli creditből a legolcsóbb vackot, majd menjünk el vele csapatni egy versenyre. Nyertél? Vaáó! Ügyi vagy, a nyereményből vehetsz sportkipufogót, már 2 LE-vel gyorsabb a kocsi, mehetsz a következő versenyre. Ezt is megnyered, igaz ezt már 5. próbára a mert a Fiat 500 csak ennyit tud. Végre lett pénzed komolyabb felfüggesztésre, már nem állsz állandóan keresztbe... etc. Repeat 100x times. Win. Trophy unlocked single career mode 100% completed. Well done! Uninstall.
Az 50%-ot a már korábban leírtak miatt kapta, melyben vastagon benne van az is, hogy még a teszterek egy része se volt képes értelmezni, hogy ez nem a GT 7, hanem a GTS, egy másik irány a fő csapás mellett.
Egyébként teljesen egyetértek, elegem van nekem is abból, hogy a Battlefield single módja olyan amilyen! Nekem 30 órányi single FPS élmény kell, mert azt szoktam meg és kész.
Megértem, hogy ez elsőre, 4., 18.-ra is szórakoztató, de hogy valaki egy multi orientált cucctól ezt várja el single élményként, az nekem magas. A GTS nem erről szól, éppen ezért a single része sem erről szól, hanem begyakoroltat veled 0-ról mindent. Pontosan ILYEN single kell a multi orientált cucc felé. Kb. az EGYETLEN autós cucc jelenleg a piacon, melyben a videojáték autós e-sport-ot komolyan lehet venni és ahol az úriember versenyzés valóban képes működni. A trolloknak ebben a játékban sokáig nincs maradásuk...
A driving licence szinte easy goldra... próbáld mission ill. a lap circuit témákat goldra, ha már minden áron a single-t erőlteted benne, amihez nyilván szíved joga, ott van, elérhető, mire mind megcsinálod goldra 50+ óra.
Az meg, hogy hazudtak, na az a hazugság... az, hogy te és még sokan mások nem figyeltek oda arra, ami a Polyphony már jó ideje kifelé kommunikál, az nem hiszem, hogy a japók hibája.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.23. 13:58:14