status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
CptFlint #79291 Természetesen nem sajnálom én sem őket egy cseppet sem. Vásárlóként teljesen hidegen hagy, hogy megélnek-e egyáltalán ebből vagy sem. Engem mindig is ebből csak a játék érdekelt. Ha tetszik valami megveszem, ha nem nem. Csak belegondoltam, hogy mi lehet az oka, amiért mindegyik kiadó ebben az évben belerakta a teljes árú játékába a mikrótranzakciót. Valószínűleg a korábbi teljes játékár plusz season pass kombó is hozott nekik annyit, hogy megéljenek belőle. De így valószínűleg nagyon sok milliós eladás kellett, hogy szarrá keressék magukat. Mert ezek a cégek nem szimplán csak megélni akarnak ebből, hanem szarrá akarják keresni magukat. Gondolom ezért próbálkoznak most ennyire erősen mindenben a mikrótranzakciókkal. Tologatják a határaikat, hogy meddig mehetnek el. Profit maximalizálnak gőzerővel. Nagyon is örülök neki, hogy az internetes gamer média és közösség ennyire rájuk pirított. Annak már kevésbé, hogy mindezek ellenére ugyan úgy jól fogynak a játékaik. Most kikapcsolták a BF2-ben a mikrótranzakciókat a Disney nyomása miatt, de lecseng az SW8 film és legkésőbb szerintem jövő év elején visszakapcsolják teljes gőzre ugyan úgy, ahogy volt.