status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem hátráltak meg, kicsit maszatoltak a rendszeren, de a lényeg ugyanaz: a NORMÁLIS progress pénzért jár
az extrákért nem fizetők játékélménye ROSSZABB lesz (nagy vonalakban :D), mint azoké akik fizettek
teljesen lényegtelen, hogy ez a ROSSZABB ez NEKED még mindíg ELÉG JÓ(-e)
A trend világos, nem csak az EA repült rá a mézesbödönre, meg tudod nézni mi történt pl egy forza7ben (elnézést az xboxos példáért, de azt ismerem/játszom az első rész óta):
- autókat értelemszerűen ingame creditért veszed, ahogy eddig
- bizonyos autókat viszont csak lootboxból tudod megnyerni
- a lootboxért brutális ingame credittel fizethetsz
- igenám, de az ingame credit-csap el van zárva, alig csorog, folyamatosan küzdök h tudjak venni értemesebb/számomra kedves autókat a karrier játszásához (igen, képzeld, ha egy Astonnal kell mennem a kedvenc Ferrarim helyett, az ROSSZABB játékélmény NEKEM!)
( - további részletekkel senkit nem fárasztanék itt, így simán csak hidd el nekem, hogy a progress élmény iszonyúan meg van vágva az új részben, ha összevetem a Forza 1-2-3-4-5-6-al!)
És gondolj bele, hogy a credit csap elzártságát akkor is érzem, amikor VIP ként minden versenyért DUPLA pénzt kapok, emellett a közel 10 évnyi forzázás miatt heti szinten kapok még 350 ezer extra pénzt (ezek egy ÁTLAGOS, 60 eurót fizető játékosnak NEM járnak - el tudod képzelni, ő mennyire SZENVEDHET a karrierben? és az ÁTLAG alatt továbbra sem a havi 100 órát multizót értem...).