status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #79042
    Nem muattatok nekem semmi, nem is linkeltetek semmit.
    Max 10x azt hallom, hogy amit más megvesz az neked 40 ora farm....

Ez nem ptw példa.
    Egyetlen egyet hallottam hetek óta, amikor egy TowDef játékban "runákat" vehetsz...mert azt más nem tudja használni mondjuk minden körben...

Ezt elfogadom, ez gáz. De mást nem hallottam.
    Amiket linkeltetek, azt én értem, csak te nem érted, hogy azok nem ilyen ptw dolgok...
    Nekem konkrétan a BF2-ben nem mondtatok semmit, ami ptw.
    Ha lenne egyszeri vásárolható bónusz, az az lenne, az hogy effektíve egy örökös akár fegyvert 40 órával előbb kapsz meg, de utána fixen használhatod, az a sima fejlődéssel ugyanúgy fennálhat mint probléma.
    Ez max, mint említettem, nektek elhiszem hogy gond, csak akkor miért nem volt gond évekkel ezelőtt, nert akkor is volt ilyen, hogy bemész multiba és erősek ellen is kell játszanod.

Ami megintcsak nem relatív.
    Hiszen ha a BF2ben hozzájutsz egy hőshöz, az is ballance-olva van, nem fogsz istenszerűen törni-zúzni vele....

Nyugodt lehetsz, ha konkrét példát írsz a ptw-re a focis játék "had lássam a haját" szerű dolgon kívűl, akkor adom a pontot.

Valóban írtatok, de azok nem ilyen ptw dolgok voltak. Vagyis semmi olyan, ami egyérzelmű előnyt, valtozást jelent, akár évekre visszamenőleg a játékban.

Ezt onnan tudod, hogy ha ezeket a játékosokat a játék alapján meg lehetne különböztetni, de nem lehet, kivéve az a runa vagy boost-os példa, amit asszem Tikal írt anno.
    Az gáz. Ez nem, ez max a hatereknek az, akik valszeg azt hiszik hogy az EA meg maga a game világ, olyan mint a levegő, legyen ingyen szinte, alanyi jogon, és kötelező.....

Csakhogy a levegőt nem emberek készítik, a játékokat meg igen.