status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Egy kis ízelitő az NBA-ből, szerintem a játék ismerete nélkül is megérthető egy két pont:
"-You will need about 240 NBA games to get to 86 overall and that's if you get A+ every game, C grade is about 360 games and B about 300
-You cant preview haircuts
-Haircuts cost money even tho they were free in previous games
-Filters resets in My Team Auction House every time to make sniping almost impossible and to make people buy VC
-No bonus for playing on high difficulties in My Career.
-Pro (lowest difficulty) is completely broken and some people (including me) cant make a layup or a shot to save our life, is 2k trying to make us buy VC to upgrade our player?
-You cant preview your ratings before you upgrade your player"
Csak egy olyan egyszerű dolog, hogy nincs preview pl hajvágásnál, vagy mikor upgradeeled a játékosod, mind arra megy ki ,hogy ha nem tetszik, akkor VEGYÉL másikat. De igazad van, engem ez miért izgatna, hogy te erre baszod el a pénzed, én majd megyek és grindelek még tovább órákat, hogy lecseréljem a játékosom haját, mert az előző nem tetszett. Az is milyen fair dolog a nem fizetőkkel hogy a játék NEM JUTALMAZZA ha jó vagy, nem kapsz bónuszt az átlagon felüli játékért.. majd megveszed!

Köszi darky