PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Ezért okoskodok és húzom a pofámat...<#idiota>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

<#taps>

Ehh, mondtam en mondtam. De allitolag mekkora jatek, micsoda magassagok es melysegek vannak benne, es az az intim kapcsolat, mehhhh, mehhhh..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Hmmm, s meger annyit ket borbol keszult fulparna? <#nemtudom>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bandicoot
Megfogtál.<#idiota>

Kandurex
Mert mit vársz egy fél-point-click kalandjátéktól? <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Könnyű. Kipeckelt kontrollerrel...<#ravasz1>

Bandicoot
Egyelőre 12-13 a legolcsóbb amikettaláltam ezért húzom a szám de még okoskodok.😊

A nap luzere cim az enyem! Mar munka kozben gondoltam, milyen jo lesz este a Hitman, megjott a legujabb Illusive target. Gondoltam, na, ezt este levadaszom. Nagy kedvvel alltam neki az iment. Ime.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#falbav>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.01.18. 18:42:22

Nekem nem ér meg 16 ezret. Honnan veszed? És mennyiért? Mert ha van egy jó forrásod, érdekelne.

Tikal
pedig ez pont oda való... mondjuk a walking dead-et én is végig toltam, jó volt nagyon

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Jut eszembe. Végeztem a Last Guardiannal. Vagyis végigszenvedtem, mert valamennyire kíváncsi voltam, az úgy általában nem létező, történetére. Szóval kb. 2 értékelhető jelenettel együtt ez lófasz semmenyire nem volt kidolgozva és még YT -n is átjött a belőle áradó kezelhetetlenség a dögvész irányítással együtt.

Pénzt nem ér. Az biztos.

Kandurex
Nem, a minőségi dolgokat nem. A fostalicskákat minden további nélkül.

Seth
Ezt most már kihagyom, mindjárt itt a teljes. Úgyis megvan a Mark of the Conqueror és Strong az előző demókból

PSN ID.: Beegabor

arty
és gondolom a telltale játékokat bezzeg nem youtuben nyomod, mi? 😄

Forza.

Kongy
Alapmű, baromi jó hangulattal. Aki vevő az ilyen noir-krimi stílusra, annak kötelező.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Majdnem az összes telltalet érdemes. Technikailag hulladék az összes, de a storyk jók. Legutóbb batmant toltam végig az is nagyon jó volt és az új walking dead is. PCn persze, mert ott csak fele akkora hulladék, mint konzolokon
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.18. 15:20:09

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
The Wolf Among Us

A legnagyobb betűs kalandjáték. Telibe kúrt ponyva regény hangulattal. ZS.E.N.I.Á.L.I.S.

Ezt érdemes játszani.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Nioh last chance trial

Már most tölthető, de 21-22én lehet jásztani majd

Kongy
Ment a válasz 😊
Végre sikerült rendesen megcsinálni a privát üzi figyelmeztetést. Pontosan hány évet is kellett erre várni? XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Usb-s sony? Az milyen?

Adversus solem ne loquitor

Moby
Dobtam privit.

Megrendeltem egy Asus Cerberus fülest.
Azt hogy használjam majd?TV-n vagy kontroller?

Utoljára a szar USB-s Sony volt azt ugye egyértelmü de itt hogyan majd?
Kongy
Felét sem éri meg. Uncharted 4-et ha még nem játszottad pótold mindenképpen, tartalmas single, és jópofa multi is van benne.

Udv Urak, mafia 3 meger 30eurot? Sikerult mar valamit patchelni rajta? Vagy mit erdemes megvenni,amivel elvagyok egy jo darabig?uncharted,assasins creed kilove..
darkSectorxxx
Dehogynem a látvány meg a fizika nélkül egy nagy kalap fs lenne. 😄
Hiszen nincs benne duma. 😄

Szóval pont ellenkezőleg, ezekben a játékokban PONT hogy a hang-kép mesélt..semmi szövegelelés-párbeszéd-átvezető. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 20:30:05

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ez azokkal felmossa a padlót. Ebben van játék is, nem csak artsyfartsy nyomiság. Nagyon hasonló még a Ghost of a Tale. Mindkettő listámon van. Csak ez sem most, túl sok most az AAA érkezés.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.17. 20:12:22

mucsácsó
jahh hát nem is a teknót nézve értettem én,a zt tekitnve azért az Inside se egy hűde-hűde (habár ...istenigazából végülis DE, mert azok az animációk szerintem kb lefolytak a képernyőről és megszólaltak, annyira aprólékosak voltak + szerintem szép is nagyon) - hanem inkább úgy az egész "sztori" meg mindvégig mindfuck élmény tette kibaszott naggyá
darkSectorxxx
Ulthanito. Das3 topikban a link, a haverom tök olyan mint te, kurvaannyázás, meg ez lehetetlen, amíg le nem győzi, te voltál régen ilyen. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Azért várj, az a szint szerintem csak azért magas mert a többi játék egy hulladék, nem azért mert bármiben ND tech. 😄

Kandurex
Hmm

mucsácsó
hát azt csak azért írtam, mer Inside szintet szerintem nehéz lesz megugrani, de csak hajrá a bandának! 😄

Moby most tuti köp egyet, mint nongaming szarra 😄 😄
darkSectorxxx
A zárójel nem lesz már elég. 😄

mucsácsó
Szerintem nem, gondolom nagyjából a ~30 dollcsi/ajró... ha meg igen, akkor várunk :'D

@dark: hát amúgy igazából ha már hozza (vagy megközelíti) a Limbo/Inside vagy Unravel színvonalat, akkor az már tök király lesz.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.01.17. 19:52:27
Moby
20euro sztímon.

Bandicoot
Ízlések és pofonok. Mikor ráéreztem ki ellen milyen taktikát / stílust alkalmazzak halomra öltem az ellent, csak akkor szívtam mindig mikor figyelmetlenné, türelmetlenné váltam. Jópár órát tettem a demóba, maxoltam. A végén már halás nélkül mentem végig a pályán csak a főganaj szivatott meg míg azt is ki nem ismertem.
Valahol nehezebb mint a DS (beleértve a Demon-t is) mert itt nem elég az ellenfelek javánál egy szimpla dodge vagy parry. Viszont valahol könnyebb is, ha kiismerted őket és türelmes vagy kevesebb az esélyed a hibára - halálra.

// a fejeshez grat. A hetekben szerzek modkitet majd írok milyen, ódákat zengenek róla csak sokallom az árat.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.17. 19:40:46

darkSectorxxx
Jesszusom ezt már vagy 2-3 éve reklámozták e3-on vagy hol, el is felejtettem hogy még létezik. 😄

2014 vagy 2015-ben láttam először asszem, mert 2016-ban tuti semit nem is halottam felőle, azt hittem elkaszálták.
100-ával vannak ilyen játékok, ez a kis tündi-bündi, cukorfalat, ari kis dizájn nem fogja elvinni a hátán szerintem, várom azt hogy ez miben lesz más mint a 200 másik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 19:36:18

Kandurex
Ez vajh AAA árban lesz?

mucsácsó
Little Nightmares életjelek - végre:

rilíz dét:
2017. április 28! - PS4/XB1/PC

szerintem kurvajó lesz, már régóta várom 😊
darkSectorxxx
Yes azt hittem eltelík egy gen AAA demok nélkül....

Hogy a fenébe sikerült ez?
Ebben a generációban demo?
Isteni csoda történt, ezek valami sámánok!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 18:53:52

TDC Geronimo
wut

watch dogs 2 meg Tomb raider demo felkerült PSNre

Maxyka
Ezek a semmitmondó videók... 😞 akkor én is

Online vásárlás! Közel a j?v?.

TDC Geronimo

Nekem nem jött be ez a Nioh a demó alapján. Valahogy nem éreztem rá az ízére, meg a világa sem jött át. Az irányítását meg a harcrendszerét is bonoyolultnak/nem kézreállónak tartom. Ha egyszer majd nagyon leértékelik, talán megnézem, de egyelőre ez parkolópálya.

De mégiscsak jobb, mint a televízió hangszórója.

Alapjában egyetértek veled amúgy, bár teszem hozzá, hogy volt olyan, hogy néztem akciófilmet, és a fejem fölött a szoba sarkában pattogtak a lövedékek, először nem tudtam, hogy mi is az. 😊 De igen, még a sima Sennheiser 20 ezer forintos wireless fülesemből is többféle hang jött ki, mint a soundbarból. Bár biztos vagyok benne, hogy 200 ezer körüli áron már jókat lehet kapni...

Anyway, a füles brutális, végigpórbálom az összes meglévő játékomat, és várom az újakat is, egész biztos nagyon megdobja a játékélményt. 😊

darkSectorxxx
Pedig jól néz ki.
Van , azaz volt 2 mód ha jól emlékszem ps4-en, egy 30fps lock, de kicsit simább élek és amikor picit gyengébb volt a látvány, főleg recésebb, zizisebb kép (de ez sem volt szar, csak a lock-olthoz képest recésebb), amikor nem volt lock, és ugrált az fps, nem volt fix 60, hanem 30-60 közt, 40-50fps-re gondolj, azóta nem tudom a végleges hogy áll.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 12:07:24

Maxyka
És ez a nioh még sima ps4-en is stabil 60frame? Mert ez a 4k gameplay .... Ibkább ds2 kategória, de talán az is szebb egy két helyen. Lehet hogy csalódás lesz ez a nioh számomra pedig kedvelem a műfajat. Noha eddig traileren kívűl mást nem nagyon néztem, csak pár videot amin mutogatták. Borzalmas pályadizájn sokat számít, pl: bloodborn ban élmény volt a felfedezés. 😞

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Bandicoot
Elég én csak azt mondom remélem a mehanikába nem nyúltak.

darkSectorxxx
Hőőő utána mentem tovább is, mikor jöttek a lándzsás parasztok vagy mi, azt se tudtam megölni.

Persze biztos hosszabb idő alatt kitanulható, csak engem tök őszintén nem annyira érdekelt már. (az elején nem kapott el a játék, utána meg ugye nem izgat már mi van, vagy beszippant az első 1-2 órában vagy nem-e)
Nekem maga a harc nem jön át ebben a játékban. De hagytam már abba játékot ilyenek miatt, szóval túlélem. 😄

Most legutóbb is....<#whatever>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 11:20:50

arty
A soundbar a világ legszarabb valamije, egy pótlék, egy hazugság, ahol a könnyű/esztétikus elhelyezhetőség oltárán kvázi MINDENT feláldoztak..
(Én még hangrendszernek sem tartom, pedig - igaz, kiállítóteremben - hallottam már nevetségesen túlárazottat is.)

Forza.