PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ehh, mondtam en mondtam. De allitolag mekkora jatek, micsoda magassagok es melysegek vannak benne, es az az intim kapcsolat, mehhhh, mehhhh..
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.01.18. 18:42:22
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pénzt nem ér. Az biztos.
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.01.18. 15:20:09
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A legnagyobb betűs kalandjáték. Telibe kúrt ponyva regény hangulattal. ZS.E.N.I.Á.L.I.S.
Ezt érdemes játszani.
Végre sikerült rendesen megcsinálni a privát üzi figyelmeztetést. Pontosan hány évet is kellett erre várni? XD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt hogy használjam majd?TV-n vagy kontroller?
Utoljára a szar USB-s Sony volt azt ugye egyértelmü de itt hogyan majd?
Hiszen nincs benne duma. 😄
Szóval pont ellenkezőleg, ezekben a játékokban PONT hogy a hang-kép mesélt..semmi szövegelelés-párbeszéd-átvezető. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 20:30:05
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.17. 20:12:22
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
@dark: hát amúgy igazából ha már hozza (vagy megközelíti) a Limbo/Inside vagy Unravel színvonalat, akkor az már tök király lesz.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.01.17. 19:52:27
Valahol nehezebb mint a DS (beleértve a Demon-t is) mert itt nem elég az ellenfelek javánál egy szimpla dodge vagy parry. Viszont valahol könnyebb is, ha kiismerted őket és türelmes vagy kevesebb az esélyed a hibára - halálra.
// a fejeshez grat. A hetekben szerzek modkitet majd írok milyen, ódákat zengenek róla csak sokallom az árat.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.17. 19:40:46
2014 vagy 2015-ben láttam először asszem, mert 2016-ban tuti semit nem is halottam felőle, azt hittem elkaszálták.
100-ával vannak ilyen játékok, ez a kis tündi-bündi, cukorfalat, ari kis dizájn nem fogja elvinni a hátán szerintem, várom azt hogy ez miben lesz más mint a 200 másik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 19:36:18
rilíz dét:
2017. április 28! - PS4/XB1/PC
szerintem kurvajó lesz, már régóta várom 😊
Hogy a fenébe sikerült ez?
Ebben a generációban demo?
Isteni csoda történt, ezek valami sámánok!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 18:53:52
watch dogs 2 meg Tomb raider demo felkerült PSNre
Alapjában egyetértek veled amúgy, bár teszem hozzá, hogy volt olyan, hogy néztem akciófilmet, és a fejem fölött a szoba sarkában pattogtak a lövedékek, először nem tudtam, hogy mi is az. 😊 De igen, még a sima Sennheiser 20 ezer forintos wireless fülesemből is többféle hang jött ki, mint a soundbarból. Bár biztos vagyok benne, hogy 200 ezer körüli áron már jókat lehet kapni...
Anyway, a füles brutális, végigpórbálom az összes meglévő játékomat, és várom az újakat is, egész biztos nagyon megdobja a játékélményt. 😊
Van , azaz volt 2 mód ha jól emlékszem ps4-en, egy 30fps lock, de kicsit simább élek és amikor picit gyengébb volt a látvány, főleg recésebb, zizisebb kép (de ez sem volt szar, csak a lock-olthoz képest recésebb), amikor nem volt lock, és ugrált az fps, nem volt fix 60, hanem 30-60 közt, 40-50fps-re gondolj, azóta nem tudom a végleges hogy áll.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 12:07:24
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Persze biztos hosszabb idő alatt kitanulható, csak engem tök őszintén nem annyira érdekelt már. (az elején nem kapott el a játék, utána meg ugye nem izgat már mi van, vagy beszippant az első 1-2 órában vagy nem-e)
Nekem maga a harc nem jön át ebben a játékban. De hagytam már abba játékot ilyenek miatt, szóval túlélem. 😄
Most legutóbb is....<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 11:20:50