status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    "Mi tart fent egy multis játékot? A content és a gameplay."

Ezt nem értem. Egy multis játékot a pénz tart fent. Az ingyenes content nem generál pénzt. Az OW-ben minden új content ingyen jön.

"a fizetős ládák ugyanis jelen vannak benne már most is, de mégsem ez tartja fent."

Ezt nem tudtam. Azt hittem, h nincsenek benne fizetős ládák és ezért hozod fel példának. Ha vannak benne, akkor meg nem tudom, h miben más, mint az OW.

"Pl. a HS cirka 4 éves játék, de gyak. minden elérhető benne teljesen átlagos játékkal. Eleve a matchmaking is olyan, hogy ha többször veszítesz egyre inkább hozzád hasonlókkal fog összedobni, így kb. a 3-4. meccsed után már garantáltan nem egy P2W arccal sorsol össze. A content pedig 4(!) havonta bővül! Arra aki akar dobhatja az 50 ojrókat... vagy egyszerűen csak játsszon vele minden nap normál tempóban, semmi grind és akkor is képes lesz összeszedni cirka 1.5 hónapnyi játékkal egy ilyen kieg árát."

Overwatchban még csak nincs is olyan, h P2W account, mivel nincs megvásárolható P2W tartalom. A ládákat és a benne levő kozmetikai cuccokat pedig itt is meg lehet szerezni sima játszással.

Szóval még mindig nem értem, h mi a gondod a játék üzleti modelljével és miért lenne jobb szerinted a fizetős DLC, sőt még az előfizetéses modell is, mint az, h teljesen ingyen jön az új tartalom és NEM P2W, emígy is megszerezhető ládákból szedik ezeknek az új, ingyenes tartalmaknak a fejlesztésére szükséges pénzt.