status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #78743
    jáááá, miért nem érted? :D

Senki nem kérte, hogy legyen ingyen valami, meg instant. Hol irtam ezt? Megmutatnád?
    Nem érdekel ha valaki megvesz valami titkos item-et Residen Evilben, nem erről van szó.

Nekem max több idő megszerezni valamit, pontosan. És miért több idő? Azért mert kurvára mesterségesen felhúzták a megszerzésére szánt időt, azért.
    Nem, nem tudom megmondani ki mennyit költött GTA-ban, azt viszont meg tudom mondani, hogy az új tartalom hány óra unalmas zsar grindelés lesz mert olyan kurva drágán adták ki hogy az átlag casual-nak esélye sincs megszerezni. Ha Rockstar nem a fizetősőkre alapozna, akkor olcsóbban adná, mert akkor mindegy lenne neki hogy mennyi idő alatt szerzed meg. Az a baj hogy munkát csinálnak a játékból az átlag játékos számára...ha minden ingame cucc kb annyiba kerülne mint azok amik megjelenéskor benne voltak, nem szólnék egy szót se, de menj fel egy gta-s fórumra és látni fogod mennyi játékos elégedetlen az elszállt árakkal.

Mondom továbbra se érdekel hogy te megveszel valami skint vagy cheatelsz, de ha miattad nekem is többet kell "ingame fizetni" az már érdekel.
    Az a baj hogy fingod sincs az egészről mert életedben ha két multis játékkal játszottál akkor már sok és hogy a te kis zárt világodban ez nem probléma én azt tökéletesen megértem, csak hogy egy multi fps vagy mmo az teljesen más világ.