PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Szoval csak te jatszottad rosszul.
PSN ID.: Beegabor
Nincs ezzel sem gond, csak én eltemettem jó mélyre magamnak ezt a címet.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Meg kell tanulni melyik ellenfél ellen milyen felálással támadással célszerű menni amit még az is változtat ha többen vannak.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Vagy én vagyok ehhez fos. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1. túlmutat a játék az egyszerű dodge - véd stílusnál
2. tényleg embertelen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pedig szép játék látványra, csak hát nekem ez már sok, és szerintem az irányítás, meg a harc is sokkal rosszabb mint a fs bármelyik részében (jó a Demon Souls-t nem próbáltam, de a másik 4-hez képest nehézkesebb számomra).
Pedig érdekelne a világa a játéknak, csak nincs az mint pl a DS3-nál legutóbb, hogy bameg már 10 órája harcolok, de tudom mit cseszek el, ez sikerülni fog, na még1x, és utána még 2 órát próbálkozom....
Itt ezt nem éreztem, a demo-ban világossá vált már számomra hogy ez nekem kimarad. 😊
Csak érdekességképpen, a demo-ban 1, azaz 1 embert vagy szörnyet SEM öltem meg, csak meghaltam mindig, azért ez kezdetnek kicsit fusztrált, hogy őszinte legyek. 😄
Szerintem vagy 50x meghaltam a demo-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 08:53:20
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.16. 21:04:09
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Jesszum fasza! Nyomtam egy kort Battlefield 1-ben vele, az elso ket percben libaboros voltam, mintha egy uj jatekot jatszanek. Vesszek meg, a jatekban levo hangok szerintem legalabb 35%-at nem hallottam eddig. Pedig egy samsung hanpgprojektoron nyomom, melynyomoval, oke, nem hifi minoseg, de csak egy hangcucc, es nem a legszarabb.
Minden total mas, a fegyverek hangja, olyan zeneket is hallok a jatekban, amit eddig nem! A hangszerek total elkulonulnek, a dob, a cintanyer, aaaa, total mas az egesz jatek.
Szoval az biztos, hogy nagyon komoly cucc, azt eldonteni, hogy megert e 80-at nem tudom, akkor tudnam, ha meghallgatnam, hogy egy 40es cucc mit tud. De hogy ezt wifin tolja ilyen minosegben, elkepeszto!
Baromi minosegi cuccokbol van osszeteve, ami furcsa, hogy nekem nincs nagy fejem, a legnagyobbra van allitva, es pont jo ram.
The Only One!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Forza.
Az első óra az nagyon nehézkes volt,aztán ráéreztem. Nem mindegy a fegyver nem mindegy a felállás nem mindegy hogy támadsz. Nekem nagyon bejött, bitang. És még értelme is van a támadásoknak (legalábbis karddal) vagyis valódi mozdulatok és tényleg arra kontrák amikre kell.
A többi fegyvert nem néztem,de a kard aaaaaaz.😊
Szerk: Már csak abban bízom hogy nem butították le a nehézséget a sok siránkozás miatt ami a demo körül ment...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.16. 19:16:35
Nem óhajtom összevetni a konzol verzióval,konzolra vettem volna alapból ha nem lett volna sokkal jobb ajánlat.
Hogy olyan ember játszott a demo-val aki levert 2 fs játékot frankón és az mondja hogy irreálisan nehéz, alap karival olyan, vagy annyi esélyed sincs mint a fs játékaiban a legnehezebb sznten és a harc is eléggé nehézkes a fs játékaihoz képest.
Bár minden szokható, tanulható, de ennél valamiért én nem éreztem, azt hogy na még1x megpróbálom...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.16. 18:59:18
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
És akkor még ha végigcsinálod kijutni úgy hogy Jenci ne marjon meg - főleg hogy nála is van hely ahol mókolni kell.... Mókás volt,csak már a könyökömön jött ki mire minden meglett...<#banplz>#banplz>

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.16. 14:44:05
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Bvoaaa megfejteni megint a gyilkosságok titkát,és kimenni anélkül hogy megharapna az a b*sz...bvoaa... Mindegy játék közben csak eszembe jut mi volt.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.16. 13:27:32
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.01.16. 13:01:31
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
de ha nem jönne össze és neked hamarabb eszedbe jut: arty977 vagyok 😉
csak írd meg h samsung vagy itten és becsszóra nem vagy prógémer, ugye?!?!?! 😊))
Forza.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014