PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
és ennyi már PONT rohadt nagy segítség is volna - lasabban zuhanó saját hpcsík, ellennek gyorsabban lekúsző ellenfél hpcsík) 😊 mondjuk ez a játék annyira nem szimpi, de a söstétlelkeket szívesen lenyomtam volna valami könnyített megoldásban ...

Forza.

Seth
Emlekszem mikor streamelted. Persze hogy meghaltal , mikor egyfolytaban a tobb szinttel fejlettebb es sokkal jobb felszerelessel rendelkezo revenantokat akartad leverni (kardok a foldbe szurva), eszedbe sem jutott tovabbmenni a palyan. 😊
Szoval csak te jatszottad rosszul.

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Nem szeretem azt amikor annyira nehéz, hogy nem hagy legalább az elején esélyt, legalább kicsit próbálkozni, ezt úgy képzeld el, hogy megyek, jön egy mob, halál, semmi, ahogy megtámadt kész vége, nincs időm semmit próbálni, levág a fenébe. Még kitérni sem tudtam, akkor is megvágtak.

Nincs ezzel sem gond, csak én eltemettem jó mélyre magamnak ezt a címet.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Az 1-es. Túlmutat.
Meg kell tanulni melyik ellenfél ellen milyen felálással támadással célszerű menni amit még az is változtat ha többen vannak.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Én a 2. felé hajlok abból a szempontból, hogy 2 érintés voltam az összes lénynek akivel találkoztam, első ütés-vágás-szúrás az levette az életem hogy csak 1 hajszál maradt, a 2. halál, de ez azért volt baj mert ez a 2 ütés általában komboban jött egymás után, azt se volt időm, mondani, hogy fapapucs, márha eszembejutott volna...

Vagy én vagyok ehhez fos. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Két okot tudok felhozni.

1. túlmutat a játék az egyszerű dodge - véd stílusnál
2. tényleg embertelen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Ha utána 30-60 perccel később egy fikarcnyit nem érzem azt hogy újra nekiessek, akkor az elég nagy gond az én részemről. 😄
Pedig szép játék látványra, csak hát nekem ez már sok, és szerintem az irányítás, meg a harc is sokkal rosszabb mint a fs bármelyik részében (jó a Demon Souls-t nem próbáltam, de a másik 4-hez képest nehézkesebb számomra).

Pedig érdekelne a világa a játéknak, csak nincs az mint pl a DS3-nál legutóbb, hogy bameg már 10 órája harcolok, de tudom mit cseszek el, ez sikerülni fog, na még1x, és utána még 2 órát próbálkozom....
Itt ezt nem éreztem, a demo-ban világossá vált már számomra hogy ez nekem kimarad. 😊

Csak érdekességképpen, a demo-ban 1, azaz 1 embert vagy szörnyet SEM öltem meg, csak meghaltam mindig, azért ez kezdetnek kicsit fusztrált, hogy őszinte legyek. 😄

Szerintem vagy 50x meghaltam a demo-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 08:53:20

Kandurex
Ha te mondod.

Kandurex
És ez neked probléma? <#confused> Pont neked!?

darkSectorxxx
Sokkal nehezebb a Ni-Oh, sokkal... 😞

Mar raragadt a Souls-jatekokbol is! <#pias>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Jó, poénnak szántam. 😄 ha végig gondolod, akkor. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.16. 21:04:09

Magyarul, a legnagyobb merete is kicsi, el nem tudom kepzelni, hogy ez hogy jo mondjuk egy 120 kilos hajfeju emberre..

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
"ami furcsa, hogy nekem nincs nagy fejem, a legnagyobbra van allitva, es pont jo ram." <#ravasz1>

Nahh, megvettem ma az Astro A50-et.

Jesszum fasza! Nyomtam egy kort Battlefield 1-ben vele, az elso ket percben libaboros voltam, mintha egy uj jatekot jatszanek. Vesszek meg, a jatekban levo hangok szerintem legalabb 35%-at nem hallottam eddig. Pedig egy samsung hanpgprojektoron nyomom, melynyomoval, oke, nem hifi minoseg, de csak egy hangcucc, es nem a legszarabb.

Minden total mas, a fegyverek hangja, olyan zeneket is hallok a jatekban, amit eddig nem! A hangszerek total elkulonulnek, a dob, a cintanyer, aaaa, total mas az egesz jatek.

Szoval az biztos, hogy nagyon komoly cucc, azt eldonteni, hogy megert e 80-at nem tudom, akkor tudnam, ha meghallgatnam, hogy egy 40es cucc mit tud. De hogy ezt wifin tolja ilyen minosegben, elkepeszto!

Baromi minosegi cuccokbol van osszeteve, ami furcsa, hogy nekem nincs nagy fejem, a legnagyobbra van allitva, es pont jo ram.

darkSectorxxx
<#eljen>

tomi890125
Kösz. Majd valamikor a jövő héten nyélbe ütjük a feles bizniszt, de ha el akadtam mindenféleképpen írok.

The Only One!

Bandicoot
Nyilván lenne valami megoldás a casualoknak,de a játék nehézségét nem az adta hogy hűde megsebeznek avagy hűde kicsit sebzel te,hanem az hogy minden ellenfél más stratégiát más felállást követelt. Különben szart se sebeztél rajta,ellenben ő bedarált...Ezt valahogy biztos lehet easy normal hard opcióval butítani....De az ilyen opciók nem a játékmechanikába szoktak belenyúlni sokkal inkább a sebzés / életerő nagyságába és ennyi.... Tőlem azt raknak bele amit akarnak csak azt a nehézséget és mechanikát megkapjuk ami a beta-ban volt.

Tatyla
a Dark Soulsokhoz képest

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

arty
a többféle nehézség gondolom elképzelhetetlen opció-illúzió, mindenki egyféle képességekkel rendelkezik, tehát jó ha egy játék csak egy szintel rendelkezik.... 😉

Forza.

darkSectorxxx
F4 megvár, ez meg max 8-10 óra és megvan. 😊

Bandicoot
A Demon Souls nekem alap. TALÁN nem szoptam annyit a BETA-ban. Talán...Csak az első órában.😊
Az első óra az nagyon nehézkes volt,aztán ráéreztem. Nem mindegy a fegyver nem mindegy a felállás nem mindegy hogy támadsz. Nekem nagyon bejött, bitang. És még értelme is van a támadásoknak (legalábbis karddal) vagyis valódi mozdulatok és tényleg arra kontrák amikre kell.
A többi fegyvert nem néztem,de a kard aaaaaaz.😊

Szerk: Már csak abban bízom hogy nem butították le a nehézséget a sok siránkozás miatt ami a demo körül ment...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.16. 19:16:35

Mindjárt kezdem is.Bár Fallout 4-et kicsit nehezemre esik megszakítani de muszáj lesz😊
Bandicoot
Miért,más játék jön rá?😊
Nem óhajtom összevetni a konzol verzióval,konzolra vettem volna alapból ha nem lett volna sokkal jobb ajánlat.

Tök jó.Mehetsz is majd a PC-s topikba ha megjelenik😄
darkSectorxxx
Tudod mi a probléma?
Hogy olyan ember játszott a demo-val aki levert 2 fs játékot frankón és az mondja hogy irreálisan nehéz, alap karival olyan, vagy annyi esélyed sincs mint a fs játékaiban a legnehezebb sznten és a harc is eléggé nehézkes a fs játékaihoz képest.

Bár minden szokható, tanulható, de ennél valamiért én nem éreztem, azt hogy na még1x megpróbálom...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.16. 18:59:18

Kandurex
Ezzel tuti megvárom a véleményeket...legalábbis azon emberekét akik szerint a Demon Souls az alap. Ha ők bólintanak, akkor jöhet a cucc!

Bandicoot
Ha arra is azt mondod majd hogy könnyű, akkor videót kérünk majd vagy rádragad a mesemondó név. <#idiota>

Bandicoot
No. Re7 demo pc-n is kitolva true-ra, Dirty Coinnal várom a megjelenést. <#finom><#finom><#finom>

Seth
Na a Resi 7 sem kerülhette el a sorsát és már szivárognak a spoilerek, enemyk,boss-ok, mindenféle. Szerencsére egy nem nagyba futottam bele 😊

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Túlzásba? 😊 Mihez képest?

Tatyla
ha nem vitték volna túlzásba ennyire a nehézségét még érdekelne is de így ez kimarad pedig a témát imádom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
A fejedhez fogsz csapni, hogy mit hagytál ki eddig. 😊

Bandicoot
0day <#finom><#finom><#finom><#finom>

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Hát... A demoban olyan 5-10 órát bolyongtam mire rájöttem mire és hogyan kell használni az ujjat, és hol kell használni.
És akkor még ha végigcsinálod kijutni úgy hogy Jenci ne marjon meg - főleg hogy nála is van hely ahol mókolni kell.... Mókás volt,csak már a könyökömön jött ki mire minden meglett...<#banplz>

Maxyka
off: Tovább folytatódik a harcom az ups-futár céggel. Sok levélváltás és telefonálás után , Hétfő délelőtti időpontban egyeztünk meg, hogy kihozzák a ps cuccokat amik már egy hete a magyar depojukban dekkol. Hát ma sem találtak ide. 1 nap alatt körbe utazta a europát de Magyarországon elakad. Beszarás ez a trehányság. És nemzetközi szállító cégről van szó, persze mobil telefonos egyeztetés nem játszik mert az nem része a szolgáltatásnak. Ha rendeltek valamit külföldről imádkozzatok hogy ne hozzájuk kerüljön a csomagotok... Visszasírom a DHL-t.

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.16. 14:44:05

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Moby
>Csak most tolhatom le ott is a demo-t

KÍNOK! <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

Bandicoot
Remélem a fullban is lesznek ilyen feladványok. Végre egy játék amiben a rejtvények nem abból állnak hogy tolj egy dobozt ide oda, tegyél súly a kosárra,stb.... Első kitolásra simán elmentem a rejtvények mellett és néztem hogy ennyi? Kijutottam....

Bandicoot
Na. Behúztam pc-re fullpakkot. Csak most tolhatom le ott is a demo-t ügyesen hogy megkapjam a cuccost a fullhoz.😊

Bvoaaa megfejteni megint a gyilkosságok titkát,és kimenni anélkül hogy megharapna az a b*sz...bvoaa... Mindegy játék közben csak eszembe jut mi volt.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.16. 13:27:32

5-kor megyek Killzone-ért.Teljesen kimaradt nekem.Most döbbentem rá,hogy ez kell!
Bandicoot
Effektíve ebben is van valami,sőt mióta csak bedobtad rákerestem és ezen agyalok,tényleg 47 ejró pc-n game + season. A 80 ajrós konzolos ár vicc...

Moby
Viszont annyira olcsó, hogy ha nem rögvest akarod eladni, vagy még nyomogatnád, akkor majdnem ugyanott leszel, csak játékod sincs. A wd2-t spec én megbántam, hogy nem maradóban vettem. És akkor már vehettem volna pécére, stb. Ezt meg párszor kipörgetem szerintem. Illetve biztosan. Az meg 29e-t bőven megér.

Bandicoot
Nem kell pc-re ott sem eladni sem elcserélni nem lehet késöbb.

Moby
20 euro pécére a dlc. 47-ért megkapod az egészet.

samsung123
hehe, felveszlek és csak szeretnék pro gémer lenni 😄 (kormányom sincs már) de a public multiból jórég elegem van a sok idiótától, ezért szeretnék pár fős kis privátot tolni időnként.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.01.16. 13:01:31

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Bandicoot
Kicsit szomorú hír,de a RE7-be is beleerőltették a season pass dolgot (nem tudtam) ráadásul úgy fest kivágott kisebb sztorielemeket tartalmaz direktbe.....😞

arty
régen játszottam, de a dlc-k nagyrésze még "nincs kész", szal fogom még nyomni - megpróbálok emlékezni rá, h felvegyelek 😄

de ha nem jönne össze és neked hamarabb eszedbe jut: arty977 vagyok 😉
csak írd meg h samsung vagy itten és becsszóra nem vagy prógémer, ugye?!?!?! 😊))

Forza.

samsung123
Ez ugynaz. Más kérdés, hogy fotózni is tudni kell és jó megvilágítást létrehozni. Miért van az hogy Rólad is tud készülni "jól sikerült" fotó és olyan amit letagadnál...ugynez van a szobrokkal is.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gibson9
Valakit esetleg érdekel last guardian szobor? Collectorsban vettem, de nem igazán van rá szükségem.