status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #78590
    A DLC politikával az a gond, hogy az alapjáték tartalmának 30-40%-át adja összesen, mégis felülve a hullámvasútra ha ezeket is Day1 veszed, vastagon az alapjáték ára felett fogsz járni, amit elversz rá. Na most ez így összesen kb. 120 ojró a teljes kalandért, ami azért nevetséges összeg.

A másik gond a DLC-vel, az idő kérdése. Rendben, vegyük meg az alapjátékot. Toljuk le. Mikor jön az első DLC? Hát pár hónap... a következő, dettó pár hónap, stb. Igen ám, de amikor letolod az alapjátékot, reppensz át más címre és amikor visszamennél játszani a DLC-vel, kb. már azt sem tudod ki van kivel. Gyakran az ember úgy kerül vissza egy ilyen DLC-be, hogy az irányítást is újra kell tanulnia, csak az a gond, hogy ilyen címeknél a DLC evidens, hogy nehezebb. Ergo egy gyötrelem lesz az egész. Ellenben ha egyben tolod a complete kiadást, akkor nincs ilyen gond... fejlődsz, haladsz a sztoriban, elérsz a DLC-hez ami egy köv. fokozat és nem lesz akkora gondod.

Van egy minimum elvárása mindenkinek. Ha az nekem a FHD@60frém, akkor igyekszem addig kivárni. Jó lenne 4k@120 frémmel tolni, de az már bőven az ingerküszöbön, az elvárásaim felett van.

De mondom GTA V. A lehető legjobban tettem, hogy bevártam belőle a PC-s portot és azt láttam először, azt toltam végig, olyan smooth 60 frémmel, hogy besírtam.