status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • wollnerd #78559
    Sziasztok!

A Star Wars Battlefront 2-ről szeretnék kérdezni: Variálok hogy a SWBF2-őt PC-re vagy PS4re legyen majd.
    Hallottam hogy a konzolos verziók támogatni fogják a helyi többjátékost, osztott képernyő módban is, ami tök jó és hogy annyi hős lesz. :)
    Viszont engem aggaszt a FPS vagy TPS játékok irányítása (különösen az FPS) a kontrollerrel. Ugyanis mennyire lehet majd nekem célozni?
    Van/lesz célzás rásegítés? Konzolon még sose játszottam fps játékot. Annó Xbox360-on kipróbáltam egy COD vagy Counter Strike G. trialt asszem és hát... az irányítás.. nem tudtam szabályozni a D-pad-okat a célzással (és mozgással együtt) gyakorlatilag ide-oda rángatóztam...
    Viszont a RDR-t és a GTA5-öt is játszottam az X360-on és azt meg tudtam szokni előbb-utóbb, igaz ott tényleg volt valamilyen célzás rásegítés.
    De az fps játékokat inkább mindig csak PCre vettem. De most variálok a PS4-re venni a BF2-t csak nem tudom hogy mennyire nehéz lehet megszokni a kontroller-rel az fegyveres irányítást...
    Vannak-e ingyenes lövöldözős (fps/tps) játékok a PS4-re ennek begyakorlására? :) Egyről tudok, kipróbáltam még a nyáron, de annak a stílusa nem tetszik és nem jut eszembe annak a neve, de valami futurisztikus robotos ruhákban kell rohangálni és lőni, és online játék az.
    (Használom a Xbox kontrollert a PC-hez is, ahhoz vszeg tudnék is játékokat a gyakorláshoz, de ez egy másik történet. :))
    Válaszokat előre is köszi!