status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mink is voltunk gyerekek, de ilyen soha nem voltam, ellenben más fajta inger is ért már minket akkoriban. :)
Most éppen láttam egy videót, amiben egy 8-10 éves kis srác, élő videóban mesélt, hogy a kedvenc videósa mittuomén 1000-el több feliratkozót ért el, mint a másik srác, akit éppen nem kedvel, és az meg szart nem ér a bőre, elmondta minden tetves görénynek, amit el lehet képzelni.
Még fiatal, nem tudja mi az a feliratkozó szám, és mit jelent, vagy takar, miktől függhet a száma. Stb.
És mégis.
Az biztos, hogy nagyon durva amai helyzet ilyen téren, és a szülőkön nem minden múlik, hiszen ahogy inger éri őket egy közösségben, legyen az egy iskola, amiben a szülő nem vehet részt, bármi lehet, megtörténhet, a szülők maximum felkészíteni tudják erre a gyereküket, megelőzni nem.
Ez nagyrészt a kor, naívitás miatt is van.
Csak azt nem tudom, ez a mostani fiatal generáció, felnőttebb korban, visszanézve a netes videókat, amiket nem lehet majd csak úgy eltörölni, eltűntetni, vajon mit szólnak saját magukhoz majd?
Mert szerintem semmi pozitívat.
A fiatalság a sok ökörségről szól nagyrészt, csak amikor ilyeneket látok a neten néha, az nagyon úgy érzem már nem normális és nem cska a komisz gyerekkor velejárója kellene hogy legyen.
De ki is állíthatná meg ezt a folyamatot? Szerintem EMBER a földön, nem. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.06. 16:02:54