status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • xMOBYx
    A GTS okán berántottam egy PSVR-t. Azóta semmi más nem megy. Rácsavarodott mindenki, akinek a fejére kerül. Írtam máshova róla, bekopizom ide is:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a pár napos intenzív VR tapasztalat alapján azt kell mondjam, nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem durván veszélyes üzem :D Totális őrület, hogy mennyire tele vagyunk tanul reflexekkel, és láthatóan elég csak kicsit birizgálni az agyat, hogy ezek azonnal kipattanjanak. Nagyon durva, néha ijesztően. Toltam a london heistet. Van egy rész benne, ahol a szivart a szádba veheted, és meggyújthatod, beleszívhatsz, és kifújhatod a füstöt. Nos, én ugye dohányoztam sokáig és erősen, néha szivaroztam és pipáztam is, főleg fiatalon, és azon a részen rendesen(nem halványan, éppenhogy) éreztem a szivar füstjét az orromban! Nyomtam a GTSportot, van egy pálya, amit lemenő napnál nyomtam. A pálya egyik része magasabban van, amikor oda ér az autó, bevilágítja a belteret a lenyugvó nap. És közben érzem, hogy a jobb alkaromat perzseli a napfény... :ijedt:
    A minőség nyilván csak technológia kérdése. Az csak javulni fog. Ha emelett lehetne valahogy az egyensúlyi központot birizgálni, hogy ne legyen motionsickness, olyan szinten immerzív élményt lehet elérni vele, ami már szinte elképzelhetetlen.