status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #78421
    Karrier? Milyen karrier? Ebben a single több részre osztott: arcade, autósiskola, mission, circuit. Ha ezeket letolod az rohadt sok idő, már pedig a sok kretén azzal jött, hogy nincs single content a multi meg szar. Barmok.
    A primkótól qrvára messze el... nagyon is jól felépített, intelligens cucc, szándékosan olyan kihívásokkal, amiket teljesítve te fejlődsz és nem a fos kocsid. Ezt a fékezős fasságot hagyjátok már... a játék 0.01%-a.

"30 event meg a ló másik oldala (tudom, hogy konkrétan nem 30 db van)."

Milyen odahányt? Egymásra épülnek, lerí az egészről, hogy mennyire tudatos tervezés, hogy mennyire az a célja, hogy egy senkit is valakivé tegyen majd a multiban. Konkrétan átképez, felhoz a nulláról. Ja, hogy te nem ezt vártad... szar ügy.

Remélem semmilyen "GT mód" nem kerül bele az évek folyamán. Ez továbbra sem a GT 7. Meg is van, végre egy olyan ulti autós cuccban, amit komolyan tudok venni. Csak a controlleremmel vagyok komolytalan, de majd elmúlik ez is -.-

"bétázás"

Hajaj... a béta azért az nem a végleges. Nem egy játékkal voltam úgy, hogy a béta csak arra volt jó, hogy megutáljam, a végleges meg minden a bétában zavaró dolgot rendbe tett. Ha a multit és a rendszerét jónak találod, akkor nincs is miről beszélni... ez egy multira kihegyezett játék, melynek minden eleme a multira készít fel, támogat, tol, nyom, húz felé. Arra tervezték, olyan is lett és abban qrva jó!

Részemről a fotómódot leszarom, de van aki erre rejszol.

"persze ha ez alapvetően inkább egy autó-fotós-képző app, nem egy autóverseny játék, akkor bocs, félreértettem valamit. "

Ezt te se gondolod komolyan. A FIA majd nyilván egy fotós apphoz adja a nevét GT néven. Marhaságot írtál.