status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Rendi vagy... eskü, egyszer erőt veszek majd magamon és végigtolom, de csak úgy fog menni, mint a Mirror's Edge X360-on. Tudom, tudom... de arra volt anno olcsó, azért ott toltam végig. Ott a harsány színek, a low, meg-megcsukló frame miatt rendes simulation sickness gondom lett. Nem akartam elhinni. Abbahagytam. 1 óra múlva jól voltam. Visszatertem, egyre rosszabbul voltam... hideg verejtékezés, enyhe szédülés, zavartság érzés, gyomoridegesség, gyengeség érzés. Abbahagytam. Toltam mást, elmúlt. Másnap visszatértem. Megint jelentkezett. Végül ilyen fél órás etapokban kínkeservvel vittem végig.
2 játék csinált ki. A leggyorsabban a Mirorr's Edge X360-on, de jóval korábban meg a Descent. Azt hittem ezzel kb. vége is a sornak, de akkor jött a Bloodborne, amit rohadtul vártam.
Abban a frame pacing, amit te is említettél, a low frame (nekem a 30 low), és a kromatikus aberráció együtt egész más jelenséget idéztek elő. Nem kellett sok hozzá, de villámgyorsan elkezdett fáradni a szemem, ha bármi mást csináltam 30-60 perc alatt elmúlt. Minél tovább toltam, annál inkább csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Nehezen tudom leírni, de mintha az idegrendszeremre hatna, feszült leszek tőle, a fejem jobb oldalán enyhe feszítő érzés érzek belül, a szemeim halálba dörzsölöm és persze a gyomrom is befeszül és egyre rosszabb és rosszabb. Nem tudom pontosan mi ez, de rettenetesen megzavar.
És ahogy mondtam ott egy 60 frame-es GTS, vagy egy 60 frame-es Knack 2 és ha kell megszakítás nélkül vigyorogva játszok 5-6 órát egybe (megtörtént), de menne tovább is, csak az éhség, meg a folyóügyek :-)
A 30 frame-el se szokott gondom lenni, ha nincs frame pacing probléma, meg blur, meg CA. Ha van, akkor köthetem fel a gatyát. Anno a Fable 1 volt PC-n olyan blur-al megáldva amit nem lehetett kilőni... gondolom most már régóta lehet, de akkor még tuti nem. Na az is felspanoltam az idegrendszerem rendesen és akkor még akkora n00b voltam, hogy nem értettem mi a baj.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 11:08:48