status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"A tutorial a driver training, utána ott a Mission és Circuit mód, az a true single, majd mehetsz multizni. Utóbbi 2 mód simán 50 óra, ha tisztességes eredményt akarsz, nem bronzzal égeted magad végig." - igen, erre a teljes "pakkra" értettem a tutorialt :) sry, a fékezz le a vonalnál az aranyserlegért sose jött be... (ennek ellenére majdnem fullaranyos lett a gt5-6, mert azért nem volt nehéz). és láttam youtuben, mennyi az annyi (circuit mód), vicc. még akkor is, ha jódurván el van nehezítve a fullarany, hogy sz*pj 50 órát :)
"Miben csonka? Teljes, kerek egész játék, nem hiányolok belőle semmit. Ha megjelenés előtt rendre azt mondják, hogy GT 5 kaliberű single van benne és GT 7 lesz a neve, akkor k. anyázok veled együtt, így nem megy." - kb 3-400 autó és még vagy 15 pálya azért elkelne bele. mármint 15 helyszín + variációk. hja és a rendes karrier, ahol ezeket használhatom is rendesen ;)))
"Autósport játékban a single után, nem mentél multizni? WTF? Milyen forever alone ótósok' vagytok ti? :-D
Pedig ez egy games as service és k. magas szinten! Kóstolj bele a multiba... hát nem egy Forza. Kb. az a különbség a multi színvonalában, mintha elmennél egy roncsderbire, majd utána Monaco GP..." - forzában bele-belekóstoltam, de nincs ezerórám multira (sok a szingli cucc, vagyis volt eddig...), bénázok, mások is bénáznak, direkt belémjönnek, stb. párhavonta páróra, ennyire elég. idénre pl a gts béta simán kielégített :D
"Elfért volna igen, de akkor nem 4 év a megjelenés, hanem még legalább kettő." - ha kevesebb erőforrás ment volna el a sallangra, akkor szvsz nem... tulképp a csonka tartalomból is 1-2 hónap alatt simán lehetett volna építeni* egy normális(!) karriert, eventekkel, minibajnokságokkal. nem volt cél, mert kell a darálóba az ember, akkor működik jól a ratinges multi, ha játszanak elegen! akkor kap "mindenki" méltó ellenfelet! (ez amugy fáj is kicsit: mire nekem meglesz a gts, lehet csak lbandi77-el tud összerakni a játék, tőle meg a hatkörös futamon kört kapok majd :D )
"Kormány term. top priority, de ki akarom próbálni előtte, azt próbálom egyelőre összehozni." - közben már nem akciós se a g29, se a t150pro :((
(*próbáltam!!! kemény meló, de ha ez a melód 8-16-ig, akkor megoldható!)