status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A tutorial a driver training, utána ott a Mission és Circuit mód, az a true single, majd mehetsz multizni. Utóbbi 2 mód simán 50 óra, ha tisztességes eredményt akarsz, nem bronzzal égeted magad végig.
Direkt nem számozták meg ^^
Miben csonka? Teljes, kerek egész játék, nem hiányolok belőle semmit. Ha megjelenés előtt rendre azt mondják, hogy GT 5 kaliberű single van benne és GT 7 lesz a neve, akkor k. anyázok veled együtt, így nem megy.
"Én a gétében "utána" már semmit nem csináltam. Najóóóó, egy ideig a heti eventeket, aztán az is kipukkadt. És? Van/lett másik játék! Nekem a game as a service-től okádhatnékom van! Nem akarok UGYANAZZAL ezerórát játszani."
Autósport játékban a single után, nem mentél multizni? WTF? Milyen forever alone ótósok' vagytok ti? :-D
Pedig ez egy games as service és k. magas szinten! Kóstolj bele a multiba... hát nem egy Forza. Kb. az a különbség a multi színvonalában, mintha elmennél egy roncsderbire, majd utána Monaco GP...
"de szerintem elfért volna a rendes GT7 multi szekciójában is ;)"
Elfért volna igen, de akkor nem 4 év a megjelenés, hanem még legalább kettő.
Kormány term. top priority, de ki akarom próbálni előtte, azt próbálom egyelőre összehozni.