status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    Számodra lehet, csak nem neked kívánok üzenni, hanem a japóknak :D (minimális demo és viszonylag sok bétázás nekem bőőőven elég volt "kipróbálásra", hogy véleményt alkothassak...)

Az a baj Tin, hogy neked a tutorial a single... :( nekem a jogsis baromkodás viszont már a gt5-6-ban is csak plusz időelcseszés volt...

Ha megszámozzák ezt is, akkor már nem lehetett volna más az irány? Ódehogynem.
    És igen, akkor is pont ugyanigy baromi csalódott lettem volna.
    És tökre nemérdekel, hogy már korábban is belengették, hogy ez bizony egy csonka rész lesz, na AZ ami nem változtat a megrökönyödésemen :D

Én nem unom. Mert mindig jön újdonság, vagy ha az még csak nem is, más a karrier felépítése, mások a kocsik, jobb a grafika, fizika, törés, időjárás, stb. Én a gétében "utána" már semmit nem csináltam. Najóóóó, egy ideig a heti eventeket, aztán az is kipukkadt. És? Van/lett másik játék! Nekem a game as a service-től okádhatnékom van! Nem akarok UGYANAZZAL ezerórát játszani.
    A rating rendszer kétségtelenül a GT nagy dobása, de szerintem elfért volna a rendes GT7 multi szekciójában is ;)

Én nem youtuben játszottam, hanem bétában és demóban és mégse tetszik. De amugy a nemtetszéshez még csak játszani se kell, elég elolvasni a feature listát....

(szerintem elfér a véleménycsere a topikban egy ps4 játékról, de ahogy gondolod. +vegyélmárkormányt! ;) )