status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #78140
    Sajnálom, nem akarjátok látni, magatokból, meg egy szűk rétekből indultok ki.

JÓVAL több már a casual gamer, mint a magunkfajta. Gondolhatod, hogy egy Polyphony nem végez piackutatást mielőtt egy ilyen drasztikus változást indukál? De.

Fúj-fúj GTS, de azért köszi, veszik, mint a cukrot. Nyilván a morgó kisebbség hangja nagyobb, mert aki elégedett, az a játékkal foglalkozik, tolja, mert a játék jó. Eddig SEMMI retteneteset nem láttam benne, süt róla az igényesség.

Bár csak sejtés, de szerintem a zökkenőmentes futás oltárán lett beáldozva a dinamikus időjárás/napszak változás és ha ezért került ki, akkor jelentem sikerrel jártak, mert a "Pro módban" is csodásan fut a játék.

Nekem továbbra is az a bajom, hogy olyanért tépik a játékot, amit NEM ígért (amit ígértek be is tartották), de a játékosok egy része toporzékol, mert amit megszokott, az megváltozott, mondjuk ki casual-abb lett. Némá' még az ótón00b Tinman is tolja és élvezi. Hogy lehet ez?

"Szerinted azok a játékosok akik vérprofin tolják"

Ez a réteg kisebb, mint a casual racerek és nem csak a hc réteg kiszolgálása a cél (az bőven megvan, ott a szuper multi, rengeteg lehetőséggel!), hanem új arcok becsábítása is. Tudod, hogy hat egy Gran Turismo egy casualra, ha megtudja, hogy hát izé, az egy hc szimu? Visítva menekül. Na most nem menekül és a profinak sem kell, mert orrvérzésig multizhat egy igényes cuccal, vagy csinálhatja aranyra a karrier mód pályáit és oldhatja fel a kocsikat.

"Szerinted Totti nincs tisztában az autók működésével?"

Na most az megvan, hogy mind Totti, mind pedig én nagyon is tisztában vagyunk az autók működésével? Ráadásul 1 milla levezetett km van mögöttem (nem ám a szobában :-D). én már megszámolni se merem hány autóval hoztam ezt össze (20+!). Viszont én arkád ótóka kedvelő voltam, Totti meg vérpro szimu rajongó. Ez a játék mind a kettőnket képes kiszolgálni, persze úgy nem, hogy nem tolod :-)

"Aki annyira autobuzi hogy online akar versenyezni mások ellen az ismeri az autokat is."

Igen és? A GTS-ben is rengeteg infó van az autókról, videók, történelem, szimus finomhangolós opciók ahogy kell.

"Aki meg casual annak ott van bármelyik NFS vagy a Driveclub."

Vagy nyugodtan tolja a GTS-et, mert a karrier mód hülyebiztos, NULLÁRÓL felkészít, iszonyúan jól és igényesen csinálja.

"nem az a baj hogy online felé"

Pedig a nullákat ezért kapja, de olyanoktól, akik megvették, majd Day1 beokádták a metára, hogy jaaaa ez más. Baze... ha annyira pro, eddig hol az anyjába volt, hogy nem olvasott utána mit kap/vesz?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.26. 18:18:34