status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Oksi, de akkor sem illene ilyen balgaságokat kimondani, magyarázgatni.
Nincs offline GT mód aztán ennyi, érted, nem az a baj hogy nincs.
Oké, ez egy online autóka, jóféle, csak itt most ilyen hülyeségeket beszél.
Hogyne lenne értelme az ilyen barbrálós dolgoknak?
Ha lehet akkor ne általánosítson, csak hogy magyarázza ezzel a bizonyítványt.
Egész egyszerűen nincs GT mód mint régen, ezt nem a átékosok generációja miatt kellett, hanem mert ŐK így döntöttek.
Ennyi, Nincs itt semmilyen másik generáció meg ilyenek, ezt csak ő szeretné kimagyarázni ezzel. :)
Szerintem.
Maga a játékkal még mindig nincs bajom.
Csak jóhogynem mi játékosok akik akarnánk, szerettük régen a GT módot nekünk mondja azt, hogy miattatok pont nincs, mert nektek felesleges, úgyse használjátok....és minden megvan benne amit ti amúgy akartok.
hát bakker. Szerintem ez picit azért túlzás.... :D
Persze a GT hiányától nem dőlők a kardomba, mert nem vagyok akkora autós fan, csak hát na.
Ez a mai játékos generáció a régihez hasonlítgatni....hékás itt vagyunk mi is, akik régen még az első 1-2 résszel nyomtuk ps-en.
Eddig azt mondom hogy majd talán lesz rendes GT7 GT móddal stb....de félek ebből azt szűrhetjük le, hogy nagy lópikulát.
Sok játékban a sokféle LEHETŐSÉGNEK nem kell keresni feltétlen a hasznossági arányát, a felhasználási ráta alapján ki-be tenni, hanem meghagyni a lehetőségeket, egyre többet és többet, aztán vagy használják az userek vagy nem....szerintem rosszul ítélte meg azt hogy a játékosoknak mi az igénye.
Vagyis az, hogy azt szeretjük ha megvan a lehetőség, még ha nem is használunk ki mindent.
Én ilyen vagyok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.26. 00:27:03