status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    A SoW lényegében egy upgrade-elt SoM. Minimális változtatások, ugyanaz a szisztéma. Elfogyott a játék varázsa nekem már az előző rész közepénél, ez tipikusan az a játék, ami warezban sem kell, ingyen sem kellene. A SoM közepénél már a falat vakartam,annyira untam az egészet. Minek fizessek a repetáért? Pláne egy sztoriban gyengébb, ellenben a végső cutscene egy nagy adag grind és/vagy paywall mögé rejtő repetáért? Ezért fos nekem. Ha neked tetszik, more power to you.

Eggyel lejjeb leírtam, hogy ma még miért tudod megtenni, hogy pénz nélkül multizol egy játékkal. Nézz egy mobiljátékot és látni fogod, hogy hová tart a pc-s, konzolos AAA játékipar is. Nyilván a pénzt hajtják, értem én, nekik ez az érdekük. Nekem, fogyasztóként meg más az érdekem. A helyükben lehet, hogy én is ezt csinálnám, de nem vagyok a helyükben. A saját helyemben vagyok és bár leszarom a fos multi játékaikat, de közben kicsinálják a jó játékokat és stúdiókat is. Az EA konkrétan híres erről, ők a játékipar sorozatgyilkosai. Origintől kezdve Bullfrogon és Westwoodon át most épp a Visceralt sikerült megölni. Ezek mind legendás stúdiók, klasszikus játékokkal. Mindegyiknél ugyanaz volt a formula: EA megvette, szétcseszte, felszámolta. Bioware épp most zajlik, 2-3-4 év és jön a bezárás ott is.

Ki beszélt jófejségről? A rendes stúdiók az üzletpolitikájuk miatt rendesek. Az emberek miattam lehetnek seggfejek, mivel nem dolgozok nekik, ez sem érdekel. Akiket felsoroltam, azok mind jó játékokat csinálnak és közben nem próbálnak meg két nap alatt milliomosok lenni mások lehúzásával. Ezt én értékelem. A Witcher 3-at pl mindhárom platformra megvettem (és végig is vittem) teljes áron, day 1, mert megérdemlik a pénzt. A minőség mindig megérdemli. Semmi minőség nincs a tavalyi felmelegített fifa-ban, nba-ben, nfl-ben vagy SoW-ban. A DLC-kre meg pont rossz példa a CDP. Náluk DLC csak ingyenes volt: mindenkinek, aki megvette az alapjátékot. Amit kiadtak, az két expansion volt. Tudom, hogy a mai millenial gyerekek márnem emlékeznek arra, hogy mi az az expansion, de annyit segítek, hogy nem egy szimpla dlc. Ha a CDP EA lett volna, akkor a két expansion első része a Witcher 4, a második a Witcher 5 lett volna, miután több content volt ezekben egyenként, mint a legtöbb AAA játékban alapból.