status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Láthatóan a fos Mordor már ott fáj neked, hogy van olyan játék mint a Mordor, ami fos is, ráadásul még lehet benne vásárolni is akkor tripla fos... ez így nem túl hiteles leírva. A lényeg az hogy a Mordor átlagon felüli tartalommal bír mindenki számára aki megveszi, egy fillért nem kell benne elkölteni, soha, mert felesleges.

Fifát 2007 óta tolom multiban, coopban, day1 vásárolva. Egy fillért nem költöttem el benne sosem semmire. Minden amit meg akarok venni a multi során gyűjtött pontokkal megtudok, és annyi van belőle már hogy 60%át sosem tudom elkölteni az új részben. Persze ha valaki nem szeret játszani, akkor megveszi pénzért...

Rendes játék gyártó nincs, ez egy mocskos nagy üzlet, mindenki a legtöbb profitot akarja belőle kivenni. Aztán hogy mennyire rendes emberek vannak a CDPnél honnan tudjam, lehet a fele társaság egy bunkó paraszt, de ez nem érdekel, a termékkel játszok ha tetszik.

Ott volt a FEZ, Phil Fish egy akkora seggparaszt hogy a játékosoknak is nekiment, aztán besértődött és nem csinálta meg a FEZ 2őt. Ha most én a személyisége, hozáállása, jófejsége hiánya miatt nem játszok a FEZ-el akkor egy zseniális játékról maradok le. Nem ismerem őket, nem tudom milyenek, ergő egyik sem jófejebb mint a másik. Előbb utóbb mindegyik ugyan oda lyukad ki, oda ahonnan a pénz jön, a még több pénz. Lásd DLC mindenki tolja, a CDP is. Köv játékukban meg ki tudja mi lesz, simán lehet ingém vásárlás, nem hülyék ők sem.