status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Ha van valamiben AI, akkor az legyen jó. Assetto Corsába beledobták anno, jó sokáig szar volt, mára már kikupálódott de nem egy nagy szám. Amiben nagyon-nagyon jó s kiemelkedő az az F1 játékokban. Amiben még elég jó az a Raceroom. Amiben pocsék az a Project Cars.

iRacing az online kihegyezett játék. Nincs is benne AI, meg semmi más. Egyedül körözhetsz a kiválasztott autó/pályán, ennyi a single tartalma. GTben van single kontent, van AI, vannak kihívások. A rossz AI nagyban tudja rombolni az élményt.

A kérdés az hogy Tinman esetében mi történt, érdemes ilyenekről videót csinálni és megosztani, mert így túl sok infót nem tartalmaz. Számtalan, számtalan alkalommal volt hogy kaptam az ütést valahonnan, anyáztam aztán megnéztem és én voltam a balfasz, mert bemozdultam egy picit. Persze simán lehet az AI hibája is, SŐT az AI hibázzon is néha, mert az emberek is megteszik, persze ha állandóan lökdös az egyértelmű hogy szar programozás miatt van. De meg kell nézni, hogy milyen menőver közben csinálta azt amit. Ha sima féktávot elmért akkor azt is érdemes megnézni, hogy az elöl haladó hol fékezett, ott ahol "szokás" vagy attól eltérően hamarabb. Ez okozhat problémákat ( a való életben is ).