status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • CptFlint
    Nem akarok kötekedni, hogy kinek van igaza vagy nincs. Csak nem értem, hogy mi az összefüggés a között, ha valaki egy rendszert nem előírás szerint használ előnyszerzés céljából, ami miatt megkötéseket kell kötnie és a között, hogy most egy cég úgy döntött, hogy mindig onlinet igénylő játékot jelentet meg. Igazából semmi.
    Én is kizárólag csak profil osztással veszek digitális tartalmat, mert úgy fele annyiba kerül és e miatt, hogy mindig online kell lennem, hogy elérjem a digitális tartalmaimat engem sem érdekel, mert nem kellemetlenség számomra. De ez egy tök más dolog, hogy most egy kiadó egy mindig onlinet igénylő játékot jelentet meg. Ettől még nem szeretem a csak online játékokat, mert habár amúgy is online vagyok az osztás miatt, de ezek a játékok, amik csak online mennek nem csak tőlem, hanem a kiadó szervereitől is függenek. Lehetek én folyton online, ha a játék szerverei épp nem mennek. És most ez egy olyan régi játéksorozattól, ahol a korábbi részek nem igényeltek mindig szervereket, most a jogsikat sem tudod megcsinálni, ha a játék szervere offline. Szerintem jogos a játékosok felháborodása és kár elbagatelizálni azzal, hogy tök más dologgal összemossuk.