status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #77565
    Hát egyről beszélünk, csak mivel más szemszögből nézitek, ezért az ugyanaz témának a megítélése nálatok fehér, nálam fekete.

Magyarul.
    Ugyanarról beszéltünk.
    Loot szarok, fizetős extrák, amiket amugy hosszu farmolással játékkal érhetne el az ember.

Ti ezt nehezményezitek, de nem bizonyította eddig senki, hogy ez káros a nem fizető játékosnak.
    Én meg úgy tekintem, hogy egy plusz lehetőség a játékosoknak, amire ha akarnak, költhetnek, megspórolva a drága idejüket.
    Ez maximum olyan megítélésbe lehet tárgyalni, hogy gazdag, kényelmes játékosok, én meg büszke vagyok hogy megdolgozom érte, de ennyi.
    Gyakorlatban ezt szembeállítva a magunk, vagy m,agatokfajtával akik önerőből érik el, egy utánatok kezdő játékos mivel kimutathatatlan a téma, ezért titeket is mondhatnak fizetős haszonszerzőknek, nem tudjjátok bebizonyítani hogy ti azért vagytok ilyenek mert ti értétek el. Ha ingyen ti éritek el, ugyanúgy az UTÁNATOK jövő gyengébb, kisebb emberek ellen vagytok előnyben.

Fizetszérte vagy nem?
    Full mindegy, mert ha nem fizetsz a játék menetele ugyanaz marad, csak így hamarabb történik mindaz, ami normál esetben 1-2 hónap után alakul ki mondjuk.

Én nem látok ebben annyi bonyolult részt, ezt simán megérti mindenki, aki már multizott életében.
    De amint látok egy értelmes infot, kimutatást, arról, hogy mi a loot vásárlás káros hatása a normál játékosokra nézve, akkor kicsit továbbléphetünk, mert akkor nem csak megérteni fogom, amit írnak, hanem esetleg együtt utálni az EA-t.
    De számomra most az furcsa, hogy nektek, vagy nekik érthetetlen, hogy miért tökmindegy a fizetős része, és miért teljesen összenézhetetlen a cs a bf2-vel.

De az is előfordulhat, hogy más dimenzióban éltem és élek, és ez valakit zavar, hogy kitől kapja éppen a headshot-ot.

Vagyis a téma közös, csak titeket piszkálnak a lusta, gazdag játékosok. :)
    Nektek gond, nekem nem.