PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/de amúgy ja. Wifiből van lassú meg gyors, meg még néhány féle a képzeletbeli skálán elszórva 😊 Mondjuk nem ártanan tudni neked milyen van per eszköz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.25. 18:34:24
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.25. 18:12:13
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Tomb Raider Definitive Edition esetén pedig csak 120 MB-ot. 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egy 30-35gb-os pecsben lehet 7-900mb a tényleges változás....
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.12.25. 17:37:04
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Asszem mintha el lenne rontva valami, de szgépemen, a wifi-n keresztül, a speedtest.net a letöltésre most csak 15 MB-os átlagsebességet mutat, de volt amikor "csak" ~30 MB-ot is elérte...
+Ja, és régen amikor LAN keresztül voltam bedugva a számítógépembe a routerból, akkor pedig 85-90 MB-ot is elért a speedtest!
Hihetetlen hogy egy wifi mennyire lerontja a sebességet?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.12.25. 17:22:46
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az most mi hogy én betettem a PS4be a DriveClub lemezét, majd megnyomtam a Start-ot és akkor elkezd letölteni egy 19.2 GB-os update file-t és ez így kábé 4 óráig tart a letöltés???!! Nem úgy kéne lennie hogy a (blu-ray?) lemezén kell lennie az egész játéknak?? mint az xbox 360 (régebbi) játékok többsége?!
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.12.25. 16:53:42
Vagy 6-7 millát kéne összenyerni ha mindent meg akarunk onnan szerezni...
Átlag 2 max 3szoros szorzóval nyerve dögvész. Nem izgalmas, nem hangulatos. Idegesítő....
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Amúgy tényleg egy csomó küldi van. Persze egy idő után ismétlődik, hiszen nem mind más. De változatosabb, mint szokott lenni a hasonló játékokban. Legalábbis változatosabbnak tűnik. Az első résznél mindenképp jobb.
Amúgy simán csak ótókázni is szeretek benne. Jól néz ki. Azért itt lebuktam a szereplővel nehogy rontsa a szép összképet 😊
Holnap fosas. <#banplz>#banplz>
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
A korites nagyon szep, a tartalom meg fajoan unalmas.
Elég magasról esést is simán túl lehet vele élni. De most biztosra megyek <#vigyor1>#vigyor1>
Hát a játék még biztat is, hogy azt mondja "Ugorj" <#vigyor>#vigyor>
Jaaj mocskosul elvagyok ezzel a retekkel <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.25. 13:43:34
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.25. 15:02:57
Én 24. szinten többnyire tri-cast mágiával nyomulok, de próbáltam már quad és quin castot, ez utóbbi még a lvl 25. szörnyeket is a betonba veri úgy, hogy az alap varázslat csak thundara. (thundaga Ultimába vagy Quin-be az isten haragja lehet, abból 1!! leveri a kígyót a vízesésnél, aki érti, tudja mekkora brutál erő ez)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.25. 12:56:14
Az olyan cuccokat amik a varázslatot 3-4-5-szörös-re növelik különösen nem ajánlott eladni.
Ha eljutsz Altissiába (onnan már csak "trükkel" tudsz visszamenni a nyílt területre) és még mindig pénz kéne akkor meg arénázz és vedd az arénapénzből" a legolcsóbb motyit majd add el a boltosoknak.
Pl a tresureket eladhatom mindet? Nem kell semmihez majd?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.25. 00:36:39
Ha sokáig tolja egyhuzamban az ember hozzászokik, de 60 fpses játékot vagy olyat, ahol normális a framepacing ne tolj közben.
Belenéztem az FFXV-be is. Hát az a játék valami kegyetlen jónak tűnik. Egyenlőre még csak az első fejezetet játszottam le, mert most már befejezem a watchdogsot, de utána teljesen elmerülök majd az FFben. Japók olyan grafot tettek le, hogy csak tátom a számat. Brutális. És a gameplay is jónak tűnik elsőre.
Ja és pron mindkettő hibátlan, olyan álleejtős mindkettő, hogy csak kapkodom a fejem és csont simán fut mindkettő. Ha van is bennük pramepacing hiba hát én most szerencsére egyiknél sem éreztem, pedig az ilyen egyből szemet szokott szúrni. Valószínűleg már mindkettőt patcholták.
Ja watchdogsba az a vízeffekt. Uram atyám de komolyan néz ki. Az év legnagyobb pozitív csalódása eddig. Mondom felesben így 6 rongyért vegyük elmegy majd lesz valami. Hát nem számítottam, h így bejön majd.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.25. 00:33:20
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
...rákaptam a peca ízére <#help>#help>
Mindjárt lövöm is be a gépet, amint a család aludni megy.