status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #77559
    Nem, az a baj hogy értem, a baj még az, hogy amit ti írtok, az egészen egyszerűen egy marhára rossz, téves és felesleges hozzáállás, és értelmetlen önkínzás.

Oksa akkor magyarázd meg nekem ezt és akkor egyet fogok érteni.

ha belépsz a BF2-be.
    Hogyan érzed azt egy meccsben hogy aki legyőz az hosszú órák alatt érte el azt, vagy fizetett érte?
    Ha te brutál idő alatt ingyen uppolod magad, más ilyenek mint ti, meg rátok mondja azt, hogy paraszt gazdag megvette a ládákat.....

KURVÁRA mindegy, ezt értitek szerintem, csak lovagoltok ezen még mindig, KI a picsát érdekli, hogy 2 hónap vagy 2 perc elérni ugyanazt?
    Hát bazdmeg akkor játsz töbebt, menj ranked-be, vagy valami.

Azt nem értitek meg, hogy amiről beszéltek, az a cs-ben ugyanígy történik, csak ingyen és több idő, de ha te 2 hónap után mész a cs-be ott egy srác aki 2 hónapja játszik ugyanaz mint itt aki ellen mész és 1 nap alatt huzta fel magát.
    Ott is erősebb, itt is?

Legyőznek mindenhol egyformán.

Csak ti nektek nem mindegy hogy aki legyőz az előtte fizet vagy ingyen éri el....
    Neki nem mindegy, ezt értem, de nektek miért nem kurvára mindegy...
    Meg miazhogy más a játék? meg érzed?

Én bármilyen játékkal játszottam független a loot-októl éreztem ugyanúgy ha magasabb szintűvel mentem szembe.
    Ki a tökömet érdekli hogy mitől olyan amilyen?
    Én is elérheten, mindig el kell kezdeni 0-ról, mindig és mindig lesznek nálad táposabbak!
    Mindig, ez nem loot miatt van, csak annyi a különbség, hogy itt pénzért van.
    De ez csak akkor geciség ha kényszerítve lenne, de nem az. :D

Komolyan mondom, én értettem eddig is, amiről beszéltetek, ugyanazt magyarázom én is.
    Csak irigykedtek azt ennyi, semmi több.
    Ennek a kapálózásnak, amit nyomtok, akkor van értelme, ha csak, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG pénzért árulnak erőtöbletet, CSAK AKKOR, a másképpen csak értelmetlen vergődés. :)
    És nagyon nincs igazatok ebben a 60 dollárban.

A loot+dlc+micro nem alapár kérdése!!!!
    Az alap ár basszátok meg az ALAP TARTALOM GYÁRTÁSI ÉS HASZNÁNAK AZ ÁRA.
    Egy kibaszott cs TÖREDÉKE a BF2 értékének, töredéke és azt egy cég készítette, aki csak kizárólag a steam bizniszből 400 évig megélne és nem fejleszt játékokat, talán most lesz 1.
    KÖZE sincs a 2 dolognak egymáshoz, de erőlteted a 60 euro-t....:D

Télleg szerintem kár ezen vitázni, annyira értelmetlen, és fogadjátok el, tudom mit mondok, értem mit beszéltek, meg értem a levezetést, de ez baromséág, és tökéletesen tévesen hasonlítgattok, és full ok nélkül haragszotok azokra akik fizetnek a loot-ért, mindaddig míg a lehetőség nektek is ugyanúgy megadatik...

És képzeljétek el engem meg az zavar a cs-ben hogy más fasza skinekkel szaladgálhat 200 euro-kért én meg nem, de akkor most mivan? kaparjam a falat? :)
    Én is megvehetném, de nem, veszem, akkor most az a baj hogy másnak adnak esélyt rá?

ÉS KIZÁRT, MONDOM KIZÁRT hogy észrevedd egy játékban egy játékosról, hogy az pénzelte magát vagy nem, max az első pár napon, amikor eleve annyi játékidő nem telhetett el.
    KIZÁRT. :)
    és ezért értelmetlen.