status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tikal #77553
    annyira nem érted a példákat, hogy az már fáj :)

-Egy 60eurós játéknál zavar hogy valaki pénzért veheti meg az előnyt, igen. lentebb jonnyka magyarázta el hogy miért is rossz ez.
    -CS-ben nem zavarnak a nálam jobb játékosok, sehol sem zavarnak a nálam jobb játékosok, mert mindenhol ott vannak :)
    -azért nem zavar, mert ilyen vagyok, elfogadtam hogy nem én vagyok a legjobb, nem idegesitem magam vele :)
    nem, nem kéne, mert miért zavarna ha neki piros a puskája nekem meg nem. ő fizetett érte én meg nem. munkahelyen se zavar ha valaki más szinu öltönyben van mint én, az már lehet zavarna ha a lóvés szülei megvennék neki a főnöki poziciot :) ( persze tudjuk a való életben ez igen gyakran megtörténik, éppen ezért rohadul nem hiányzik ez még otthon a kanapén is :D )

Te tényleg nem érted :D

Ülj mér le egy world of tanks elé, és kezdj el játszani. aztán ülj le egy olyan multi elé ahol nem lehet a szintlépésért fizetned. ha te nem látsz különbséget a két játék mechanikájában akkor nem is értelek mit csinálsz itt.. semmi nem ragadt rád ennyi év gaming alatt?
    A károm az az hogy a játékok szarok lesznek, mert már nem a szórakoztatásomra készülnek, hanem arra hogy minél több pénzt húzzanak ki belőlem. Nem vitatom, ez már régóta benne van a játékokban és a mobil gaminget már meg is ölte, de rohadt szar ezt most AAA címeknél látni.