status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #77551
    Hoppá.
    Akkor nem voltam én érthető. ;)

Erről beszéltem eddig én is...

2. Kérdésem volt.
    1- kötelező a vásárlás
    2- ingyen elérhető-e mindaz amit megvetsz?

Mi a válasz?
    - nem
    - nem

Elnézést de ezek után hogy a sárinéni pókhálós muffjába jön ide a cs meg a tököm tudja hány 10éves rég megtérült, teljesen más koncepciós játék.

Illetve hogy a józsi gennyes tökébe jön az hogy 60 euro az nem a teljes játék?
    Van eleje közepe meg vége....ez a teljes játék
    Cs is kibaszott csonka játék, még csonkább mert single sincs.
    60 euroért annyit adnak, ami 60 euroban nekik megéri.

Miaz hogy 20órára tervezett játékot a nem fizetőknek 40re hosszabbítják szándékosan.

Jesszusom télleg ne is beszéljünk erről.
    Én ezek szerint eddig is értettem amit leírtatok, csak egyet nem éttek vele.
    Mert most boszorkányüldözés mert ea fika gyakran van, azt miért nem legyen félig üres a félig teli pohár.
    Hát sajnálom, hogy a pénz hallatán már az is probléma ha egy játék single vagy multi tartalma hosszú.

Akkor legközelebb a 6-8 órás single jatékokban vagy a kontent nélküli multikra remélem nem érkezik panasz, sőtt akkor se ha nem lesz új dead space stb....

Mert akkor azt mondom ja van értelme panaszkodni. Csak kevés embert látok panaszkodni mert egy single pl hosszabb, vagy multiban esetleg van cél sok ideig amit elérhetsz? Azt hittem ez pozitívum inkább.

Félre ne értsétek nem veszekedni akarok, nekem aztán frankón mindegy, de most annyira értelmetlen-felesleges dolgon megy a vita, hogy ihaj.
    Semmi, de az ég világon semmi, de semmi kár nem éri a nem fizető játékosokat.
    Szar hogy 40 órás a single?
    BA+ akkor játsz Order 1886-ot. (általánosságba mondom, nem ti ba+ :D)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.13. 15:29:22