status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • yesname #77528
    Orbitális marhaság amit mondasz. Én évtizede benne vagyok a competitivejátékokban. Egy játék nem lesz competitive, ha játékbeli előnyt valós pénzért lehet vásárolni. Nézz körül, egy darab sincs éppen azért, amit írtam a #77363-ban.
    Továbbá egy matchmaking hasonló szintűekkel rak össze multiban. Ha más nem a csapat átlagszintje (ez a rosszabb verzió) lesz közel egyező.
    Minden egyes competitive játékban ez van és nincs olyan, ahol ranked-en valós pénzért előnyt vásárolhatsz és kompetitívnek számít. Ahol ilyen van az nincs számításba véve, mint kompetitív játék. Ez utóbbiak a causal multis játékok, de még a causal is tisztában van vele miért nem jó a valós pénzért játékbeli előny. Az, hogy egyeseket ez nem zavar megint más kérdés. Hiszen ők csak egy kis időre kikapcsolódni akarnak, akár vesztenek akár nem. De ők nem is fognak kompetitíven játszani. Amint elkezdik zavarja őket is. Tapasztalat, láttam már százszor ilyent. :D
    Még akkor is, ha megtehetik hogy dollárezreket költsenek az előnyt adó cuccokra (márpedig többynire a leginkább versenyszerűen játszók tehetik ezt meg), mert józan eszű ember tudja, hogy az nem versenyszerű.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.10.13. 09:43:19