PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.12.24. 20:37:19
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Adversus solem ne loquitor
ÉS.
Üsd ÉS Lőd ÉS Használj mindent. Egyszerre.
A jurógémeres videótól is azért kaptam hülyét mert az azt játszó játékos nem kombinálja az attakokat, hanem variálja. Ezek a játékok mechanikusan nem erre épülnek. Kombó. Ez a kulcsszó.
>Bár mostanság semmi nem szórakoztatott. TLoU ból is kiléptem. Bf1 böl is witcherből is...
Ilyenkor picit hagyni kell. Ezek a géming csúcsa. Ha ezek nem mennek be, akkor most fejben van gond, ilyenkor ki kell lépni kicsit. Van ez nálam is néha.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.24. 19:35:46
Na de végig toltam a nier demot. Egész jó volt. A történetről fingom nincs a boss harcok nem lettek volna rosszak de néha azt se tudtam hogy kerüljem ki a forgópengekart. Kikerüljem vagy inkább üssem vagy lőjjem inkább. Bár mostanság semmi nem szórakoztatott. TLoU ból is kiléptem. Bf1 böl is witcherből is...
Egy TLG-ben pl. e tekintetben azonos platformról indulunk.
Ez azért a Guardianra marhára nem igaz. Itt a teknó a gond de az nagyon. És az hogy míg más játékokat ízekre szednek a teknó iatt addig itt szemet hunynak - igen durva kettős mércével mert mekkora epik a játék....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Most akkor mi van ezzel a januari sale- el? Sok pénzt fogok elkölteni januárban ha tényleg ez lesz. 😄
(bár ez tegnap is megvolt és még a retry sem sikerült és jobb is így, nem jó, hogy a gyerekek artikulátlan anyázást látnak az apjuktól 😄 )
---
Boldog Karit!
(nemtom mit főz majd anyám, de a lényeg úgyis az AJÁNDÉK amit KAPOK! 😄)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.24. 16:17:17
Forza.
Na részemről ennyi a TLG téma, mert ha rágondolok felbasz. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Nekem meg a no mans sky jut még eszembe ami talán ide sorolható. Dübörgött a hype vonat, mekkora isten játék lesz. Mindenki várta mint a mikulást. Megjelent a játék egyik tábor még most is állítja hogy milyen kurva jó játék és soha nem is ígértek többet a fejlesztők akik meg felültek a hype vonatra azok hülyék. a másik tábor meg lehúzta. . Erről csak ennyit mert nem tudok filozofálni róla, hogy hol leledzik a hiba de nem is érdekel , mert nem az a lényeg. Valakinek jó lesz valakinek rossz. Aztán azon megy majd a fórumon a vita hogy kinek van igaza.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ritkán értek egyet velük de ez objektív és tényszerű tálalás amibe a szemellenzős fanok tudnak belekötni.
A teknóba irányításba és játékmenetbe köt bele, azok gyengeségeibe és minden szava igaz. Mellette kiemeli Trico-t szintén joggal mert az bámulatosan ki van dolgozva.
És igen maximálisan igaza van abban hogy a Sony exeket hajlamosak egyesek brutális szemellenzővel kezelni ahogy a Guardiant is.
Ekkora szarvashibákért gameplayben ilyen szutyok teknó mellett legyen bármilyen tartalom mögötte darabokra szedtek volna multiplatformként főleg ha nincs mögötte ekkora név.
Pl: ha COD-okta alapul vesszül és itt most csak a single kampányt veszem szigorúan, akkor szinte az összessel toltam és már az első bemutatón láttam, hogy ez bizony sokkal igényesebb lesz, mint az elmúlt évek kampányai és már meg se lepődtem mikor a tömeg melyik irányba mozdult, hogy ezt tartják a legrosszabnak...de persze amikor mocsokszar akkor meg a hype és tömeg üdvözül. Nemtudom de remélem más is látja ezt. Számomra ez COD singe az utóbbi (felénél vagyok) évek legjobbja, pontosn amit már az első videókon is lehetett látni.
A problémát abban látom, hogy nem igazán ismerik maguk az emeberek és emiatt nem is tudják mi a jó nekik, éppen ezért ülnek fel Hype vonatra s és csalódnak hatlamsat vagy épp élből fikáznak le valamit, ami tényleg jó csak nem láják meg benne. Ehhez nem játék, hanem önismeret kell! Mivel ez nincs, ezét mennek a tömeggel és ezt a tögegmassza véleményt lehet nagyon szépen formálni/rányítani, amire a kiadóknak tökéletes is.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.12.24. 14:26:17
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mákos guba pipálva, rántott hal és társai.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ja es izé... boldog karacsony mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.12.24. 12:40:02
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.24. 12:38:30
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lehet komoly a sztori meg Trico. De egyesek pusztán mert nagy név van mögötte és Sony exkluzív minden hiba fölött amiért máskor játékokat szednek szét, szemet hunynak.
/meg azért is, meg megpusztult a pécém, átmenetileg le van csumpítval.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.24. 12:34:16
/de mivel minimum véleményes, 18k-t látatlanban én sem adnék érte.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.24. 12:29:56