status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #77071
    (kövi gen előtt dobják piacra, még hogy a PS erejét mutogassák, azt kb 1 évvel később mehet a new gen....nekem megvan már a lóvé rá, most valszeg először életemben nem évekkel utólag szeretnék váltani majd. ja és nem részletre vásárolva.
    Viszont az is lehet, hogy pont ez miatt fogom majd azt mondani, hogy áh nem kell ez még nekem, van mit játszanom még az előző generáción is...:D)
    Meg az a baj egyre kevésbé kapja el a "nextgeny" minőségugrás, az ingerküszöbömet....

Ha 20 évig kapnám ezt az Uncharted meg a mostani grafikát, csak átskin-ezve, én már nem is akarnék többet, innentől már boldogan halok meg.

Nem is látok reálisan esélyt a generációk látványos felődésére, a részletek miatt, amit a képernyőn nem feltétlen ad vissza egy játék, úgy mint régen....és ez a 4-8k miatt egyre kevésbé lesz....

Viszont lesz egy csudajó dolog.
    Anti-val amikor vásárolunk tuti lesz visszafelé kompatibillitás, ezért a közösködés használható lesz természetesen akkor is ha valamelyikünk lépne hamarabb...
    Mint most a PS4 és Pro....
    Kivéve ha lesz 3 csak newgen-re exclusive, de a legtöbb tutkóra ugyanúgy lesz erre a 2 géptípusra is majd, mivel most egy féle rendszer lesz, minek variálni, nekik is sokkal jobb egyszerűbb.

Lásd a pro. megveszed a 4 pixel különbség miatt, holott nekik csak szoftveres javításokat kő jobbára betenni ehhez, a rendes 4k-s textúrákról nem kell foglalkozniuk, mert nincsenek, szóval ez igy olcó.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.09.28. 18:19:17