status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nah, 2 óra iss utáni gyorsjelentés:
    -a graf nem volt meglepetés, lévén szarránéztem sztrímen, bár én valamivel nagyobb részletességre számítottam, ebben nem egységes a kép
    -a történetmesélésen kívül nem igazán problémás a csapkodó frém, ott viszont nagyon
    -mocap és mimika: beleadtak apait-anyait storytelling mentén, össze van hordva az összes létező tudás, csókoltatom érte a sp-ot, de az uncanny valley legmélyebb bugyraiba hullik bele. Ez óriási gond lesz ebben a genben.
    -ha már storytelling: őrületesen szájbarágós az egész, nem érzem jól magam a curscene-ek alatt
    -a kamerakezelés botrányos, ahogy delsin mászása, és...gyakorlatilag az előző két rész összes hibáját megörökölte kivétel nélkül
    -a környezet csodás
    -a 2 óra alatt egyelőre nem volt olyan pillanat, amikor élveztem volna a játékot. Tudom, mert láttam sztrímen, hogy ha megjönnek a képességek jobb lesz, de na...ez nem egy hűdejó játék.
    Mielőtt betettem volna a lemezt mindent tudtam róla, tehát nem volt meglepetés, csak a sztoriban, azt szándékosan nem néztem, de ennyi erővel nézhettem volna, mert az meg nem jó :) egyébként meg semmi baj nincs ezzel a delsin gyerekkel, tőlem ő lehet főhős simán.
    Naszóval nekem a killzone nextgenebb volt ettől nagyjából minden tekntetben, miközben kevesebbet csetlikbotlik, de ez is ikább egy nagyon tisztességesen összepakolt cucc, amiben a gémpléj ebszolájte nem volt fontos.