121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7510 Na a Fez vitán natívban 60fps-sek hasít. Nájsz! -
#7509 Guys I don't know where to post that. I am still Junior Member because I don't have enough posts.
PlayStation Turkey's VP Sercan Sulun said that The Last of Us with enchanced graphics and Left Behind is coming to PS4 in this summer. He said that on a local TV program on CNN Turk.
Here is the link for show: http://www.multiplayer.com.tr/video/...ayer-bolum-45/
In 36th minute, while talking about BAFTA awards hosts are asked him for, "Will we see the The Last of Us sequel soon?" and he replied, "No, sequel is not coming right now as far as I know but I can say that first game will be released this summer for PS4 as a physical and digital copy, with enchanced graphics."
nagyon remélem, hogy ez igaz :y -
Landor #7508 Nah ugyan ez nálam is; 2T WD Passport Ultra vs. fekete szigszalag = problem solved -
Landor #7507 Végül hogyhogy nem tőlem vetted a PS4et? -
Landor #7506 Csákánnyal együtt felárasan átveszem :D -
#7505 Hát ha kiderül , hogy 1.62 óta a játéknak, a dlc-nek, és a profilnak is egyeznie kell régióban, akkor nem eladom, hanem átküldöm a csákányt rajta. -
#7504 A uk accal hiába szedném le, az nem fog feltelepülni, mert a játék nem uk régió -
#7503 na eladó ps4 szagot érzek -
#7502 Törölheted le egészet gondolom és szedheted le UK accal a map packot. Mint kiderült régiózárasak ezek, hogy miért a fene se tudja... Miért nem alapból UK accal töltötted le amúgy? -
#7501 HÁTEZÓRIÁSI! :D
Sonyféleretekszarrencer vol.végtelen: felraktam az új gépre a kzsf-t, és letöltöttem hozzá a magyar accommal a mappacket, ahogy kell. Namost a folyamat végeredménye az lett, hogy a magyar accal megy a mappack, a fő, uk accal viszont továbbra is azt írja, hogy töltsem le, miközben installed :ASSADSFFASFFDS
GG sony! Megoldás? -
#7500 Az évezred parasztsága!!!
Most az kéne,hogy megállapítanának maguknak a faszfejek egy havi munkabért,ezt megszoroznák azzal amennyi időt beleöltek a gép kifejlesztésébe és a többi pénzt részarányosan elosztanák a sok csicska közt akik adakoztak nekik........Mellesleg elég nagy hülye az aki kickstarterra pénzt ad........főleg arra a sok szar játékra amit összekalapálnak.Ez az ÉN Magánvéleményem.
Én csak 1 játékért fizetnék előre ilyen módon,az meg az Advent Rising folytatása lenne. -
#7499 Shu <3
Bár angolja elég nehezen érthető. Kazról példát vehetne! :D -
#7498 -
#7497 Fez-t venném,szedném, de sehol semmi. -
#7496 Előző 2 hétben US store update késett 1-2 napot most meg EU még nem updatelt ma és egy nyamvadt twitter kiírást nem eresztettek meg emiatt. -
#7495 Egész egyszerűen nem tekerek vissza,hogy vót-e már de...............
PS4 – Mercenary Kings
PS3 – Sly Cooper: Thieves in Time
PS3 – PES 2014
PS Vita – Hotline Miami
PS Vita – MotoGP 13 -
SlickAdam #7494 "first truly socially connected racing title"
ezt mindig elfelejtem.:S meeeh... -
#7493 Mert a termékeladásal/teknólicenszeléssel nulldodót kerestek volna. Nyilván.
A cégét az adja el, aki nem hisz benne. Ha így van, akkor az első perctől pofánhazudtak mindenkit. -
#7492 "We have full confidence that the game will deliver on its PS4 promise to be the first truly socially connected racing title and we are very pleased and excited by the calibre of work from Evolution Studios.
"The progress being made on the game is spectacular," Sony continued, "so we're looking forward to sharing an update on development, release date and videos of the game in action in the weeks to come. We thank you for your patience and assure you, it will be worth the wait."
Meglátjuk... -
#7491 Eddig bejelentett (102db) PS4 játék, ami idén jön szépen táblázatba szedve -
#7490 Daylight jobb lett volna, kár érte. -
#7489 [lapit] -
Evoluti0N #7488 Most őszintén. Nyújtsa fel a kezét az, aki 2 milliárd dollárért nem lenne gerinctelen féreg. :D -
#7487 Gerinctelen férgek. -
#7486 baaaz..... :(( -
#7485 Köszönjük az építő kritikát. :) -
#7484 :D Köszi! :) -
#7483 Holnap jön gép is, ISS is, csomagba, külön, géppel mindenhogyan. Még kamera is, igaz arra mindre van előrendelésünk..... :( -
#7482 Ha előbb látom akkor tőled rendelem a szpesöl edisönt -
#7481 A hotline miami egymaga elviszi a hátán. Mondjuk megvan pécére meg ps3vitára (és ps4-re is hamarosan) de nem sírok -
Ulthane #7480 Egy üzlet ne csak egy játékra adjon jó árat, hanem mindenre. Akkor megyünk oda. :) -
#7479 :o -
#7478 Az nem egyszerű... :D Szoptam vele fél órát. -
Evoluti0N #7477 OFF: Akkor hülye vagyok. A Dreamfall-nak olyan vége volt, hogy folytatásért kiáltott, de a Funcom nem adott rá pénzt. Tørnquist bácsiék alapítottak új céget, kellett nekik zsé a folytatásra, hát Kickstarter kampányba kezdtek. Összejött a pénz, én is adtam nekik, mindenki örül, készül a játék. Enélkül valószínűleg soha se készült volna el. Jó dolog ez a Kickstarter, csak jól meg kell gondolnia az embernek, hogy kiknek ad pénzt. -
#7476 * Volt már? -
#7475 Voltár ? :D -
#7474 Ha nem vetted volna észre az Infamous-ról beszélt... -
#7473 3. power előtti bossfight... :D -
#7472 inFamous-ról volt szó.. :] -
Ulthane #7471 PS3
Heavy Rain - 9900 HUF
GoW Ascension - 12,990 HUF
Uncharted 3 - 8,990 HUF
God of War 3 - 6990 HUF
Hát barátom, ha ez neked jó ár, akkor nézzetek kicsit körül a Konzolvilágban, vagy a Konzolok szervizében, de mehettek még a Platinum Shop-ba is, és számos más helyre. :)