status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
unrealnoise #76772 Persze, tudom, én is támogató voltam a pCars 1-nél, és tudom, hogy oda is meg volt ígérve ez+az. Teljesen jogos észrevétel, de attól még örülök, hogy nem kukázták a dolgokat, azért lehetett vele meló bőven, itt nem egy fajta széria van, hogy egyszer belövik, aztán kész. :)
A Forza karrier szvsz borzasztó. :/ Toltam a 2. a 3. a 4. és az 5. részt is (havernál a 6-at is.), a gond az volt, amelyeket már sokszor mondtam, hiába a körítés, a változatos autók, etc, meg a sokféle esemény, darálás az egész. Nem volt pontrendszer, nem volt időmérő, nem volt semmi. (Persze most lesz pontrendszer, és hát talán ennyi.) Tényleg nem kívánom ma már vissza. A Project Cars 2 szvsz karrierben is változatosabb és jobb lesz, azért eszméletlen feeling ám, amikor egyszer havas tájon mész valami tesztvezetésen időre, utána valami road pálya, aztán valami klasszikus Monza, vagy Spa, aztán valami ovális őrület... Tudjuk, hogy a Forza pályakínálata nem olyan széles, és éghajlati övek terén sem érint majdnem mindent. Cserébe viszont ott van a rengeteg autó, és a brutális minőség.
Az F1 2017 valóban nagyon jó lett, örülök neki, de nem vettem meg, mert annyira nem szeretem ezeket az autókat vezetni. :( Majd egy kicsit olcsóbban talán benéz. És nagyon jó látni, hogy gameplay és funkciók terén is nyitottak, az a brutálisan részletes fejlesztési rendszer nagyon állat, tényleg nagyon jó lett.
Amit hiányolok még a Forza-ból és a GT-ből, meg a pCars-ból is, az az, hogy nincs tétje a törésnek. Oké, online van (pCarsban és GT-ben, de csak profil szintjén), nagyon jó lenne offlineban is valami HC mód, ha pl időmérő összetöröd magad, akkor annak annyi is volt, se restart se semmi, futamon szintén ugyanez, sőt, tökjó lenne, ha ezek a törések, hibák adott esetben a következő pár futamot is befolyásolnák, vagy pl a csapatvezető nem fogadná el a szar eredményeket és kirakna...
Remélem ilyen okosságok lesznek majd, nyitnak, lehet tanulni az F1 szériától is, sőt, azt még tovább is lehetne gondolni. Tovább is kell majd, mert egyébként milyen újdonságot tesznek majd a pCars 3-ba?
Amit amúgy nagyon várok, az a GTR3. Nagy a kuss, gondolom jövőre jön ősszel vagy nyáron, egy nyári premier lehet jobb lenne neki. Gondolom azért is lehetnek csendben, mert most itt a nagy hármas, majd később durrantanak. :)
GTR2 a mai napig az egyik legjobb autós élményem, a Nascar 2002 és 2003 mellett. :) Az biztos, hogy unatkozni nem fogunk...