PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Köszi az infót de én várok dobozos leárazásra,nem akarom megtartani azt a stuffot ennyi idő alatt képtelenek voltak "elkészülni" nem hiszem hogy valaha is rendbe lesz szedve. 1 kitolásés megy a levesbe - leárazás pedig úgyis lesz,nem nyitott valami fényesen + használtpiac.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

20ezer huf körüli összegért ott a sony hivatalos gold wireless fülese a ps4-hez. Egy kicsit több pénzért olyan 32ezer hufért, ami jobb szerintem az a Turtle Beach Ear Force Stealth 500P. Ha pedig a pénz nem számít, akkor én astro A50-et ajánlanék, ami nagyon drága úgy 100ezer huf, de az tényleg nagyon jó.
Amit nem ajánlok az olyan sima fülesek, amiket amúgy nem támogat a ps4, de működik vele kontrolleren keresztül. Annak szerintem semmi értelme, akkor már inkább ha kevés is a pénz, de 20e hufért a sony gold füles az ajánlott szerintem.
darkSectorxxx
"Call of Duty: Infinite Warfare - most közel egy hétig ingyen játszhatsz vele PS4-en

Ha nem vagy benne biztos, hogy megvedd-e a Call of Duty széria legújabb epizódját, akkor most az összes játékmódot kipróbálhatod közel 6 napon keresztül.
A PlayStation 4-es játékosok egészen december 20-ig teljesen ingyen próbálhatják ki a játékot bizonyos megkötésekkel. A kampányból az első két misszió, a Rising Threat és a Black Sky játszható, többjátékos módban pedig 15. szintig fejlődhettek. Természetesen a Zombies is játszható, itt level 3 a szintkorlát."

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
slim=halkabb/kisebb 😉
az optikát én se értem, pláne hogy a gép hdmije csak AUTODETECT módban megy és ha nem ismeri fel az erősítőd 5.1-ét akkor nyomhatod ps1 szinten, sztereóban...

(és ezt csak azért írom, mert a denonomat NEM ISEMERI ez a csodagép... végülis a denon nem japán, biztos azér. jade. upsz. support pedig baszik 3 éve a sokszázas topikra a support fórumukon. büdösgané japó tetvek 😞 )

Forza.

Moby
Sületlenségek helyett óvassá privátot. Az jobb. 😄

Adversus solem ne loquitor

Sziasztok!
Vettem egy pro-t és beszereztem pàr jàtékot, következőnek pedig egy jò wireless headsetet szeretnék venni. Tudtok valamit ajànlani?

arty
"We playes on ps4 games and coop/duo games." helyesen:

"We play ps4 singleplayer/coop games. " esetleg "We play singleplayer/coop games on ps4."
😉

(a magyar rész remélem csak szleng 😉 )

szerk - egon1 #65604 - öö... kezdek elbizonytalanodni 😉
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 21:16:28

Forza.

Moby
ph-n kaptam az infót: játékaim.hu-n árulnak TLG kódot 10-ért.

Bandicoot
Még mindig felejtő. használt ps4 60k + ez a 3 játék jatekaim-.hu-n bevadászva is max 20k.
Ha egy normálisabb wireless fejhallgatót használnál hozzá akkor meg dobhatod ki mert az optikai részt érthetetlen mód kivették belöle - végülis nem erre épül a kapható jobb fejesek színe java....
Hagyd a slimet a fenébe,pénzkidobás.

TDC Geronimo
Ja most én is leállok 8nál és csinálom open world cuccokat

Seth
8. fejezetet ne vigyétek végig, ha nem akartok a sztoriban ragadni egészen a játék végéig. Nincs melléduma,sok futkorászás, pikk pakk lezavarják azt a fennmaradó 6 fejezetet

Persze ha végigviszitek utána vissza lehet menni már bárhova, meg sokminden megnyílik(huntok, extra dungeonok, mellékküldik)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.12. 20:09:09

PSN ID.: Beegabor

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Bandicoot
Én leraktam múlthéten mert nem volt időm tegnap folytattam. Lvl 40, 3X óra gameplay és még mindig chapter 3... Nem nyugszom míg azt a rohadt óriáskígyót nem gyapom le a vízesés elött - én nem fogom kikerülni, főleg hogy fotózkodni is akarunk ott...<#idiota>

Bandicoot
Nem "tecett", "dis lajk"-oltam. Vagy mi. <#banplz>

Nem "bantotal" meg "ezel", de játék helyett első körben a suliban kéne koncentrálni...<#kuss>

mucsácsó
nade legalább övé szerintem az idei évre az "1 mondatban elkövetett legtöbb helyesírási hiba" díja 😄 :<#idiota> <#banplz>
Kandurex
Stand by. Várok a patch-re. Szerintem még várok egy hetet. Aztán folytatom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Nem vadászol lájkra, csak nézettségre. Ami itt nem okés. A másik, hogy legalább írni megtanulhatnál. Az talán fontosabb lenne, mint a videójáték.

darkSectorxxx
Ja és remélem azért játszol, mert te magad élvezed és nem azért, hogy minnél több követőd legyen, mert az rossz. 😊 (amúgy senkit nem bántasz meg vele, max szólnak érte)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ahogy Kandurex is írta, a rámenőség sok helyne nem pálya, ha van videó belinkeled, megnézik, úgyis like-olják ha akarják, ezt külön ideírni más "arcába", kicsit gáz.
De persze engem konkrétan nem zavar, csak megjegyeztem hogy ez sok ember szemében ellenszenves dolog.

Ha meg valaki roszsmájú lenne erre nyugodtan mondhatná, hogy szándékos reklám, ami igazából ha szőrősszívű lenne a modi, akkor tilos lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 19:32:57

TDC Geronimo
FF hogy áll? Most mentem át chapter 8ba én

Kandurex
De nem kell. Nincs veled bajunk, csak rossz csatornán hirdetsz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Azt a büdös kurva élet.
Isten az atyám, nem szoktam mások flett ítélkezni, de hogy ocsmány módon like-vadászkodsz az elég okádékság, már ne is haragudj, azt a mondatot ha kitörölted volna kicsit szimpibb lett volna.

Amúgy meg semmit nem csinálsz, csak játszol.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 18:58:33

TDC Geronimo
Summonok elég betegül néznek ki

darkSectorxxx
Naná, aki nem gyűjti, annak mindegy....😄

Nekem egyelőre 2 hiányzik:

TLG + Gears 4 (legalább is ezek fontosak)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 18:20:31

darkSectorxxx
Az lehet, de minden szökőévben látok ilyen igényes steelbook-ot.

4k-ért átveszem csak a tokot!, ha valaki akar rendelni.

Hát az alu. tuti drágább mint a műanyag,más kérdés hogy szerintem tök mindegy milyen anyag, a polcon van.
Myselor
hát egy ps3as játék mindenképp .<#gonosz1>
Moby
LEL

darkSectorxxx
18k-ért a Fémtokos? ez szerinted drága? 😄

Myselor
azthittem a ps3-as játékok már olcsóbbak<#banplz>
darkSectorxxx

darkSectorxxx
Hát lehet azóta 180 fokosat fordult a világ de tudtommal a Maestro-t nagyon kevés helyen fogadják el.

Biztos ők bolti vásárlásra gondoltak. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 17:33:14

mucsácsó
akkor csak jól mondtam...esküdöztek nagyban az Ersténél, hogy hát semmi különbség nem lehet, és hogy kizárt dolog, hogy ne fogadják el a Maestrot ahol a MasterCardot...ok... 😊 basszák meg.

vágom, van is PayPalom valahol, de nem akartam ilyenekkel szenvedni még pluszban... :\
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.12. 17:31:27
darkSectorxxx
Nem sok helyen megy a Maestro....de Paypal-t 0 perc csinálni. 😊

mucsácsó
fasza...bekaphatják akkor az Ersténél :'D
darkSectorxxx
Elhiszem a régi részekben is megszenvedtem még a maxos karikkal is.
Diamond-ok, Weapon-ok, Dark-ok.......
Atyaég....mint egy Dark Souls NG+10-ben
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 16:36:11

Seth
Ne aggódj, még ezen a szinten is, hogy mindened ki van maxolva, vannak brutális részek .Post-game olyan dungeon-ok vannak, hogy csak
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.12.12. 16:34:15

darkSectorxxx
Ezt érdemli a játék, azok utána hogy kevés a summon.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.12. 16:30:11

Seth
Pro tipp: van már 1500000 XP exploit pont ezeket kihasználva 😊 Ez a mennyiség 50-es szintről kb kimaxolja a karikat

darkSectorxxx
Én ezekről tudok:

mastercard, visa, paypal

maestro meg: masetro->paypal (párosítás)

mucsácsó
Srákok, Maestro kártyával műxik a store? (magyar store)

Csak mert mintha anno lett volna valami sirám, hogy nem műxik azzal... (Mastercard tudom hogy oké, de most Maestro kártyám lesz...)
Moby
Semmi köze hozzá, hogy mozgókép vagy állókép. Az anyag maga dönti el, hogy hordoz-e hdr információt vagy sem. A fotókészítésben használt hdr eljárással készült kép is hordozhatja a hdr információt, csak korábban ilyen megjelenítő nem volt, ezért a hdr anyag be volt kényszerűen transzformálva az sdr-be.

darkSectorxxx
Jaja akkor a kép ahogy sejtettem egy full külön téma...persze mozgókép, realtime esetleg az egyértelműen más.

arty
"Pro tipp:"

alapgépen nem is működik? ezt EGYELŐRE nem tiltja a sony?<#idiota>
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 13:59:07

Forza.

arty
a hdr kijelző a hdr kijelzőre készült képet/mozgóképet jeleníti meg. a hdr kijelzőre készült kép/mozgókép tartalmazza a képet a normál kijelzőhöz ÉS tartalmaz extra infókat, amit csak a hdr kijelző ért meg és jelenít meg.

fotózásban a hdr egy tök más dolog: a mobiloddal, hdr technikával készült foto bármilyen kijelzőn nézhető, NEM KELL hozzá hdr kijelző, mivel azon megjelenítökhöz nem tartalmaz extra infót, itt a hdr az "elkészítés módját" jelöli (egy alulexponált és egy tulexponált képet kombinál egybe, így nem égnek ki a világos részek és nem tűnnek el a sötét részletek)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 13:57:44

Forza.

Tatyla
FFXV
Pro tipp: Altissiában a hotelban 3x-os szorzó van az XP-re, míg az félpápaszemes árusnál 8000-ért lehet venni dupla xp-t ado lasagnet.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Ja értem, akkor annyi az össz, hogy hdr képet készítenek, de azt max 1-2 készüléken lehet látni....csak mert más meg azt mondja a hdr kép az csak egy kép, amit bármelyik kijelző meg tud jeleníteni, mármint fényképet.

Kicsit zavaros az egész, mert azt értem a hdr lényegét, de pl nem értem minek van Olyan funkció hogy hdr ha nem látom, vagy ha látom akkor miért van külön erre kitalálva mondjuk tv.

Na mindegy csak kicsit furcsa.
Azért kösz.

Szóval egyik sem remekel a briteknél. A TLG-nál sejtettem hogy nem lesz kasszarobbantás, hiszen elég rétegjáték, sajnos. A DR4. meg egy tizenkettő egy tucat játék, amit már a második után be kellett volna fejezni egy életre, és valami értelmesebb cuccban törni a buksijukat a fejlesztőnek.
arty
amugy ahogy néztem, annyira kevés hiányzott volna a stabil 30hoz... mivel végig stabil 27 frém a sima/1080 és a pro/4k, szal nem tul ingatag a frém 😊

kár érte.

(ps3on stabil 15 frémet tudtak volna, álá sotc?)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.12.12. 12:55:17

Forza.