status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    "Nem, végtére is megcsinálták a fullos animációt a boxutcában"

Ebben nekem az a szomorú, hogy a PCars1 zárt fejlesztése során még megjelenés közeledtével demózták! hogy nemsokára lesz benne. El lett húzva a mézes medzag, aztán maradt a pofáraesés, mert ahogy kijött az első rész nagyon hamar már indult a koldulás a 2hoz és az lett a prioritás az első rész meg lényeges dolgokban a legzavaróbb dolgokban sosem fejlődött emiatt. Így box anim is az enyészeté lett, hiába volt már szinte kész.

FFB, AI, online rendszer ( mondjuk ez nem érdekel ), gumik/évszakok nem tudom milyenek, majd ha játszottam és éreztem kitapasztaltam akkor. AI állítási lehetőségek, jobb AI csak potitívum, hisz az elsőben gyatra volt ( F1 2015-16-17en nevelkedek, ott meg parádés ( nem hibátlan, mert olyan és sosem lesz tud balfasszégokat is csinálni, néha!), ehhez képest a Carsban a pályán kívül kanyart levágva előztek, meg löktek ki... volt mit fejleszteni na, nagyon sokat )

Meglesz a piaci szelete mindegyiknek. Kétlem hogy a Cars 2ben olyan összetett és sokoldalú, élvezetes karrier lesz mint egy Forzában ( F1 2017ről nem is beszélve, azok teljesen megőrültek olyat hoztak össze ), viszont lehetőségek terén a Cars 2 lesz a nyerő és nagy fegyvertény a VR is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.09. 10:35:06