status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
unrealnoise #76770 "Azt viszont szomorúen látom hogy túl nagy fejlődésen nem esett át."
- Nem, végtére is belepakoltak egy komplett iRacinges rendszert az "online alá".
- Nem, végtére is végre lehet majd online bajnokságokat tolni.
- Nem, végtére is teljesen átdolgozták az UI-t.
- Nem, végtére is kapott egy csomó új pályát, így pedig már közel kétszer (!) illetve háromszor (!) annyi virtuális aszfalt van a játékban, mint a másik két nagy játékban. És a pályák száma sokkal fontosabb, mert így adott esetben Pcars 2-ben le lehet nyomni egy rövid Nascar bajnokságot, ami pályák nélkül elég nehéz lenne...)
- Nem, végtére is tök jól belőtték a kontrolleres irányítást és az FFB alapjáraton is élvezetes, használható
- Nem, végtére is egy csomó pályán javítottak, textúrákat cseréltek le, stb.
- Nem, végtére is a HUD is egy csomót fejlődött, a szektor idők és adatok kijelzése pedig egy szimulátorhoz hűen részletes.
- Nem, végtére is megcsinálták a fullos animációt a boxutcában
- Nem, végtére is megcsinálták talán elsőként az évszakváltozást
- Nem, végtére is az AI erőssége mellett az agressziót is lehet állítani.
De ha akarnám, naphosszat is sorolhatnám. De persze alig fejlődött, keveset fejlődött. Kár, hogy ezzel ellentétben két rész alatt szinte majd minden téren lelépte a Forza-t, és a GT-t. Van amiben nem, de egy csomó téren igen. Kár, hogy folyamatosan egy-két negatívabb dolgot hangoztatsz, a fentiekről meg szinte tudomást sem veszel.
Nem azzal van bajom, hogy nem isteníted a pCARS 2-t, csak iszonyú bosszantó állandóan ezzel találkozni... Ha ennyiket fejlődött volna korábban a Forza meg a GT két rész között, messze nem itt tartanának, mint ahol jelenleg.
Egyébként korrekt amit mondasz, a "konklúziód" viszont a fentiek tükrében érthetetlen. A GTS nagyon szépen fejlődött, nálam is vásárlós lenne, de nagyon fapad még az online rendszer alatta (ott voltam, nyomtam), pedig arra van kihegyezve az egész. Plusz mivel a pCARS 2 is hasonló rendszert kap, nem is tudom megérné-e nekem a játék. Vagy játszanék-e vele eleget.
Egyébként az iRacinges rendszer másolásával baj is lehet, pláne a szervezett online futamok terén. Az iRacingben is ment ezer felé a nép, aztán egy csomó olyan verseny is volt, ahol nem jött össze az elegendő versenyző a hivatalos futamhoz. GTS-nél ez a 20 pálya kezdetnek nem is rossz, lehet itt a több nem is feltétlen lenne jobb. Tényleg az a kérdés, hogy az egész hogy lesz lebonyolítva. Óriási kétségeim vannak, mert ez lehet nagyon jól is csinálni, meg szarul is.