status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
PCars 1-et alig toltam megjelenés után ( előtte zárt alfába, bétába beletoltam közel 70 órát, de ahogy megjelent és minden maradt kb olyan mint volt megjelenés előtt 1 évvel jó ha 7 órát ment ). Viszont ez az a játék amit nagyon szeretnék VRben nyomni a jövőben. Azt viszont szomorúen látom hogy túl nagy fejlődésen nem esett át. Kicsit jobb hangok, de még mindig generikus az elsőből átültetett alaphangok, melyek ott sem voltak túl ütősek, egyes autónál rosszak és zavaróak is. Ha már van VR support fullos belső nézet, nem értem hogy miért nem nyúltak a kormány kéz animációhoz, ami 900 fokon elég béna amikor elengedi a kormányt illetve ha már a botváltó megvan csinálva, akkor a kormány pillangó animáció miért nincs... ha már csilli villivel is van reklámozva, mert hát az van benne, az eső a szélvédőn miért nem néz ki jobban, ebben a leggyengébb az összes autós közül.
Visszajátszásban nincsenek hangok keverve, autó orrából és seggéből is ugyan úgy szól. ( elég megnézni egy GT Sportot, hogy milyen amikor ez jó! ). Hangok terén a GT Sport simán átugrotta a CARS-t.
Nyilván megveszem, mert autós, de kár hogy az SMS nem tud fejlődni és ilyen apróságok, melyek az első rész után már nem azok nem javítanak és fejlesztenek.
Az optimalizálásról nem is szólva ami rémes volt X1, PS4en és PCn sem valami jó.
GT Sportot majd, ha lesz megint PS4 Prom, de ahhoz kell kormány + mivel ez az tartalomban sovány rész lett az aktuális Jamaucsi álma a fullosabb GT6ból kiindulva ez még jobban agyon lesz peccselve és tartalommal bővítve, így az ráér jövő ilyenkor.