status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ezek tényleg rohadt irritáló dolgok, jópár nekem is feltűnt ezek közül már. (monduk akkor valószínűleg nem mi vagyunk ketten a világon így
). a kővel ledobálás az a halálom volt... :D
egyébként ezek az Ubi-játékok - inkább leginkább az AC/WD-széria - számomra valahogy nem is tudom, hogy mi lenne a legmegfelelőbb szó...annyira lelketlen játékok, és annyira érdektelenné válik az egész egy idő után, hogy csak na.
Most megint a Witcher 3-mal példálózhatnék (igen tudom, nem egy műfaj a kettő, de mégis open-world): W3-ban egy szaros "?"-et a térképen sokkal izgalmasabb felfedezni - hiszen még sokszor oda is egy kis mellékstoryt kreáltak, hihetetlen -, mint bármely AC-féle pickpocketes/tollgyűjtögetős mellékküldi... Pedig azok aztán tényleg a mellékküldetések mellékküldetései...
Na, EZ AZ, ami kellene már az Ubinak, de szerintem ők már erre képtelenek lesznek sajnos.
Bár nagyon mondogatják, hogy majd az Origins az teljesen innovatív és Witcher 3-szerű lesz - adja az ég, mert akkor egészen biztosan kell, de sajnos szkeptikus vagyok eléggé, mert kutyából nem lesz szalonna... :\